KAUPPAKAMARIAAMIAINEN

Varaustilanteen ja yhteydenottolomakkeen löydät sivun lopusta

Kauppakamariaamiaisella pääset verkostoitumaan osallistujien kanssa ja kuulet lisää ajankohtaisista aiheista. Vaihtuvat teemat herättelevät keskustelemaan ja tuovat ideoita omaan yritystoimintaan. Kauppakamariaamiaiset järjestetään yhteistyössä pirkanmaalaisten yritysten kanssa.

​​​​​​​Tulevat tilaisuudet

syksy 2023

PäivämääräVarattuAihe klikkaamalla aihetta pääset ilmoittautumaan tapahtumaanSijainti klikkaamalla löydät sijainnin kartalla
22.9.2023Asianajotoimisto AlfaTiedätkö vastuusi osakeyhtiön päätöksentekijänä?Finlayson Meetings Media 54
6.10.2023AccountorHyvin hoidettu HR on yrityksesi ydintoiminto: onko sinun yrityksesi HR-asiat hoidettu ammattimaisesti?Neula Sky Cafe
27.10.2023Hyötykeräys OyMitä on kestävä liiketoiminta?Saunaravintola Kuuma
3.11.2023Sanoma

Miten tavoitat B2B-päättäjäsi. Tuoretta tietoa ja inspiroivaa sisältöä markkinoinnin tueksi

(Tapahtumasivu julkaistaan myöhemmin)

Aamulehden auditorio
17.11.2023SAM HeadhuntingIhminen keskiössä – rekrytointi kilpailukeinonaInnovation Home
1.12.2023Monadjulkaistaan myöhemmin
15.12.2023Soldemjulkaistaan myöhemmin

Osallistuminen kauppakamariaamiaisille ja online-aamuun on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen lomakkeen kautta tapahtumasivulta. Osallistujan ei tarvitse olla kauppakamarin jäsen.​​​​​​​

​​​​​​​Julkaisemme tapahtumiin liittyen ennakkovideoita, joissa järjestäjäyritys kertoo tulevasta tilaisuuden teemasta. Kurkkaa ennakkovideot kauppakamarin YouTube -sivulta (@TampereCCI)!

Tunnelmia aiemmista kauppakamariaamiaisista löydät YouTube kanavaltamme sekä aiempien tilaisuuksien koostesivultamme!

Haluatko järjestää oman aamiaistilaisuuden?

Kauppakamariaamiaisella järjestäjäyritykset pääsevät tuomaan esille omaa asiantuntijuuttaan ja laajentamaan verkostojaan. Yritys voi tuoda esille ajankohtaisia asioita omalta toimialaltaan ja luoda keskustelua sen ympärille.​​​​​​​ Me kauppakamarilla hoidamme tilaisuuden markkinoinnin sekä autamme ohjelman rakentamisessa ja suunnittelussa.

Kauppakamariaamiainen

Tilaisuudet järjestetään perjantaiaamupäivisin klo 8.30–11.00. Tilaisuudet järjestetään yleensä Tampereen keskusta-alueella ravintoloiden, kahviloiden tai toimistokeskusten kokoustiloissa. Aamu alkaa verkostoitumisella ja aamiaisella, jonka jälkeen varsinainen ohjelma alkaa klo 9.00. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Mikäli olet kiinnostunut aamutilaisuuden järjestämisestä online, se on myös mahdollista. Tällöin toteutus on Teamsilla ja kauppakamari tarjoaa näkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnin lisäksi tuottamalla tilaisuudesta kauppakamarin verkkolehteen artikkelin koosteena. Hinnoittelu on sama kuin live-tilaisuuksissa.

Hinta

Kauppakamariaamiaisen jäsenhinta 500 € (+alv), ei-jäsenhinta 1000€ (+alv), lisäksi tila- ja tarjoilukulut tulevat yritykselle.

Kauppakamari markkinoi tapahtumaa uutiskirjeessään, somessa, tapahtumakalenterissa, sekä erikseen sovittaessa kohdennetusti. Kauppakamari kerää ilmoittautumiset ja avaa tilaisuuden.


Tilaisuuksien myynti

Hanna Ojaniemi, Tapahtumakoordinaattori

hanna.ojaniemi@tampereenkauppakamari.fi

p. ​​​​​​


VARAUSKALENTERI

Katso alta sopiva päivämäärä ja varaa aamiainen tai online-aamu kalenterin alla olevalla lomakkeella.

Huom! Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Kevät 2024

PäivämääräVarattuAihe
26.1.2024Rakka Worksjulkaistaan myöhemmin
9.2.2024Tulusjulkaistaan myöhemmin
8.3.2024Lexia Asianajotoimistojulkaistaan myöhemmin
22.3.2024

12.4.2024Rantalainenjulkaistaan myöhemmin
26.4.2024

17.5.2024

7.6.2024