kauppakamarin Koulutukset

KAUPPAKAMARIN KOULUTUKSET – OSAAMINEN YRITYKSEN VOIMAVARAKSI

Tutustu koulutustarjontaamme!

Tarjoamme koulutuksia muun muassa seuraavista aihepiireistä:

  • taloushallinto
  • henkilöstöhallinto
  • kansainvälistyminen
  • johtaminen ja esimiestyö
  • myynti
  • markkinointi
  • viestintä
  • julkiset palvelut
  • juridiikka


Kauppakamarin koulutusten ohjelmat ja ilmoittautumiset löytyvät tämän sivun alta. Jokaisen koulutuksen kohdalta näet, järjestetäänkö koulutus lähitapaamisena vai verkossa. Päivitämme mahdolliset muutokset koulutuksista tälle sivulle ja ilmoitamme niistä koulutuksiin ilmoittautuneille.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2024

Kauppakamarin koulutuksista löydät tutut suosikit sekä paljon uusia aiheita ja asiantuntijoita. Yhtenä ajankohtaisena aiheena esille nousee ChatGPT, jota käsitellään tuottavuuden, markkinoinnin ja viestinnän sekä HR:n näkökulmasta.

Keväällä 2024 Tampereella järjestettävässä Vientikaupan ajankohtaispäivässä 23.5.2024 käydään läpi vientikauppaan liittyvät ajankohtaiset tekijät, riskit, asiakirjat ja muut viennissä huomioon otettavat keskeiset asiat. Koulutuksesta saa hyvän kokonaiskuvan vientikaupasta; päivä on suunnattu kaikille vientikaupan parissa työskenteleville.

Lisäksi järjestämme pidempikestoista koulutusta, kuten hallitustyötä kehittävää HHJ-koulutusta ja tarjomme pirkanmaalaisille johtajille kohtaamispaikan Johtajaverkoston avulla. HHJ:sta ja Johtajaverkostosta löydät tarkempaa tietoa alta.

Koulutukset julkaistaan tällä sivulla ja niitä lisätään sivulle vuoden mittaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kauppakamarin koulutukset tarjoavat monipuolisen kattauksen ajankohtaista ja käytännönläheistä tietoa yrityksille tarjonnasta löytyy vaihtoehtoja koko henkilöstölle! Pituudet vaihtelevat puolen päivän koulutuksista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin. Suorana lähetettäviin koulutuksiin voit helposti osallistua omalta koneeltasi.

Kouluttajina toimivat alansa osaavat ammattilaiset, jotka varmistavat, että saat aina ajantasaisimman tiedon. Vuoden 2022 asiakaspalautteen keskiarvo oli 4,3/5. Myös nettosuositteluindeksi NPS oli hyvällä tasolla (62).

Kauppakamareiden jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin jäsenetuhinnalla. Aktiiviselle opiskelijalle suosittelemme kausikorttia, jolla voi osallistua jopa 10:een enintään päivän pituiseen etäkoulutukseen vuodessa. Lisätietoja kausikortista kauppakamarikauppa.fi.


HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN JÄSEN (HHJ)

Huippusuosittu HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutusohjelma aktivoi ja kehittää hallitustyöskentelyä.

HHJ:n järjestämä hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Samalla tuemme pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä. HHJ-koulutukset soveltuvat jo hallitustyötä tekevälle tai sitä vasta harkitsevalle.

Katso Tampereen tulevat HHJ-koulutukset täältä ja lue lisää osoitteessa www.hhj.fi.

JOHTAJAVERKOSTO

Johtajaverkosto on pirkanmaalaisten johtajien kohtaamisen ja kehittymisen paikka!

Tampereen kauppakamari tarjoaa pirkanmaalaisille johtajille tavoitteellisia ja teemoitettuja foorumeita verkostoitumiseen ja oman johtamisosaamisen kehittämiseen. Johtajaverkostojen käytännön toiminta muodostuu yhteisten haasteiden jakamisesta sekä uudenlaisten ratkaisujen rakentamisesta vertaisverkoston kesken. Verkostojen toiminta perustuu ehdottomaan avoimuuteen ja luottamukseen.

Lue lisää Johtajaverkostosta täältä.

KOULUTUSONLINE

Perinteisten Kauppakamarin koulutusten ohella tarjolla on myös satoja verkkokursseja pienempään ja suurempaan osaamisen nälkään. Varmista osaamisesi jatkuva kehittyminen joustavasti KoulutusOnlinen verkkokursseilla. Sijainnista riippumaton verkko-opiskelu sopii hyvin myös koko tiimin osaamisen kehittämiseen, sillä videoita on helppo katsoa ja kuunnella missä tahansa itselleen sopivan mittaisissa jaksoissa – vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan.

Lue lisää täältä.


Tutustu KAUPPAKAMARIN koulutuksiin

KUULE TAPAHTUMISTA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA JA SAA ALENNUKSIA KOULUTUKSISTA

Tiesitkö, että kauppakamarin jäsenet nauttivat useista jäseneduista? Jäsenet kun saavat esimerkiksi merkittäviä alennuksia koulutuksista sekä kuulevat uusista ensimmäisten joukossa, kiitos uutiskirjeiden ja tiedotteiden. Lisäksi tarjoalla on mm. paljon erilaisia tapahtumia ja seminaareja sekä maksutonta lakiasiain-neuvontaa. Samalla pääset myös vaikuttamaan elinkeinoelämään ja laajentamaan kontaktiverkostoasi. Tutustu siis sinäkin jäsenetuihin ja liity mukaan maailmanlaajuiseen verkostoomme!


LISÄTIETOJA:

Ajankohtaiskoulutukset:
Eveliina Ruonela-Vähätalo
050-452 0262
eveliina.ruonela-vahatalo@tampereenkauppakamari.fi

Johtajaverkosto:
Akira Ropo
0500-622 128
akira.ropo@tampereenkauppakamari.fi

#kamarikouluttaa | #hhj |
#johtajaverkosto | #k2tre


Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-kurssit:

Susanna Keskinen
050-575 7223​​​​​​​
susanna.keskinen@tampereenkauppakamari.fi

ja

Minni Rimpioja
044-2818924
minni.rimpioja@tampereenkauppakamari.fi
ja

Eveliina Ruonela-Vähätalo
050-452 0262
​​​​​​​eveliina.ruonela-vahatalo@tampereenkauppakamari.fi