kauppakamarin Koulutukset

KOULUTTAUDU TURVALLISESTI!

Seuraamme ja noudatamme Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän, "koronanyrkin" ohjeistuksia. Lue lisää korona-ajan asiakasohjeistamme tästä linkistä.

Järjestämme syksyllä 2021 suurilta osin etäkoulutuksia sekä striimejä. Myös lähikoulutuksia järjestetään ja niissä seuraamme ja noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia. Voit turvallisesti osallistua lähikoulutuksiimme: olemme huomioineet turvavälit osallistujamäärissä sekä kokoustiloissamme. Kokoustiloissa on aina saatavilla käsidesiä sekä kertakäyttöisiä kasvosuojia. Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua jäämään kotiin.

Mikäli uusia ohjeistuksia tai rajoituksia THL:ltä ja Valtioneuvostolta tulee, voimme lyhyelläkin varoitusajalla muuttaa lähikoulutuksia verkkokoulutuksiksi. Ilmoitamme tässä tapauksessa asiasta koulutukseen ilmoittautuneille.

Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Tervetuloa oireettomana!


KAUPPAKAMARI KOULUTTAA – OSAAMINEN YRITYKSEN VOIMAVARAKSI

Järjestämme koulutuksia talous- ja henkilöstöhallinnon, kansainvälistymisen, johtamisen, myynnin, markkinoinnin sekä viestinnän teemoista.

Tutustu syksyn koulutustarjontaan!

Kauppakamarin koulutusten ohjelmat ja ilmoittautumiset löytyvät tämän sivun alta. Jokaisen koulutuksen kohdalta näet, järjestetäänkö koulutus lähitapaamisena vai verkossa. Päivitämme mahdolliset muutokset lähi- ja etäkoulutuksista tälle sivulle sekä ilmoitamme niistä koulutuksiin ilmoittautuneille.

Jos jokin koulutusaihe kiinnostaa, mutta et pääse lähikoulutukseen, niin otathan meihin yhteyttä ja tarkistamme etäyhteysmahdollisuuden.

KoulutusOnline

Satoja verkkokursseja pienempään ja suurempaan osaamisen nälkään.
Varmista osaamisesi jatkuva kehittyminen joustavasti KoulutusOnlinen verkkokursseilla. Sijainnista riippumaton verkko-opiskelu sopii hyvin myös koko tiimin osaamisen kehittämiseen, sillä videoita on helppo katsoa ja kuunnella missä tahansa itselleen sopivan mittaisissa jaksoissa – vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan.

www.koulutusonline.fi


HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN JÄSEN (HHJ)

Huippusuosittu HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutusohjelma aktivoi ja kehittää hallitustyöskentelyä.

HHJ:n järjestämä hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Samalla tuemme pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä. HHJ-koulutukset soveltuvat jo hallitustyötä tekevälle tai sitä vasta harkitsevalle.

Katso Tampereen tulevat HHJ-koulutukset täältä ja lue lisää osoitteessa www.hhj.fi.


LISÄTIETOJA:

Koulutukset ja kauppakamariaamiaiset:
Lasse Parviainen
050-494 6369
lasse.parviainen@tampereenkauppakamari.fi

Johtajaverkosto:
Akira Ropo
0500-622 128
akira.ropo@tampereenkauppakamari.fi

#kamarikouluttaa | #hhj |
#johtajaverkosto | #k2tre


Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-kurssit:
Susanna Keskinen
050-575 7223​​​​​​​
susanna.keskinen@tampereenkauppakamari.fi

ja

Minni Rimpioja
044-2818924
minni.rimpioja@tampereenkauppakamari.fiTutustu KAUPPAKAMARIN koulutuksiin

KUULE TAPAHTUMISTA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA JA SAA ALENNUKSIA KOULUTUKSISTA

Tiesitkö, että kauppakamarin jäsenet nauttivat useista jäseneduista? Jäsenet kun saavat esimerkiksi merkittäviä alennuksia koulutuksista sekä kuulevat uusista ensimmäisten joukossa, kiitos uutiskirjeiden ja tiedotteiden. Lisäksi tarjoalla on mm. paljon erilaisia tapahtumia ja seminaareja sekä maksutonta lakiasiain-neuvontaa. Samalla pääset myös vaikuttamaan elinkeinoelämään ja laajentamaan kontaktiverkostoasi. Tutustu siis sinäkin jäsenetuihin ja liity mukaan maailmanlaajuiseen verkostoomme!