Taloushallinnon koulutukset

Taloushallinnon koulutukset tarjoavat taloushallinnon ammattilaisille lisäkoulutusta alan parhaiden ammattilaisten vetämänä. Ajankohtaisia koulutuksia järjestetään laidasta laitaan, eri taloushallinnon osa-alueisiin uppoutuen - aina verotuksesta, kirjanpitoon, käyttöomaisuuden poistoon sekä tilinpäätöksien tulkinnan koulutuskokonaisuuksiin saakka. Valmennamme kirjanpitäjiä myös KLT-tenttiin. Taloushallinnon koulutuksilla voit päivittää omaa osaamistasi ja kehittää asiantuntijuuttasi. Tutustu siis sinäkin koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu hyvissä ajoin itseäsi miellyttäviin taloushallinnon koulutuksiin, ennen kuin paikat täyttyvät!

Tulevat koulutukset

Taloushallinnon koulutuksilla tehostat osaamistasi

Tehokkaasti toimiva taloushallinto on yksi yrityksen tärkeimmistä asioista. Taloushallintoon kuuluu muun muassa kirjanpito, palkkalaskenta, tilintarkastus ja verojen laskenta. Taloushallinnon ammattilainen viestii myös johdolle yrityksen taloudesta ja kyvykkyydestä esimerkiksi erilaisiin hankintoihin. Taloushallintoa tehdään yrityksen sisällä sekä tilitoimistoissa ja kunnissa. Usein yritykset ulkoistavat taloushallinnon, jolloin yrittäjät voivat itse keskittyä liiketoimintaan ja sen kasvattamiseen. Yleisimpiä työnimikkeitä taloushallinnon ammattilaiselle ovat: assistentti, kirjanpitäjä, laskentapäälikkö, palkanlaskija, sijoitusneuvoja, talousassistentti, taloussuunnittelija ja verosihteeri. Kauppakamarin taloushallinnon koulutuksilla saat ajankohtaista tietoa taloushallinnon trendeistä ja kehittymisestä. Verotus ja yhteiskunnalliset muutokset muuttavat myös verotusta ja siten yritysten toimintaa. Kouluttamalla itseäsi olet ajan tasalla uusimmista muutoksista ja osaamisesi pysyy relevanttina.


Taloushallinnon ammattilaisista on kysyntää

Palkanlaskijoista, kirjanpitäjistä ja verotuksen asiantuntijoista on kysyntää. Kouluttamalla itseäsi osaamisesi on arvostettua ja pystyt tuottamaan yrityksille enemmän arvoa. Tekemällä hyvää työtä yritysten päättäjät tunnistavat laadukkaan osaamisesi ja sinut voidaan ylentää työtehtävissäsi tai voit saada yrittäjänä lisää asiakkuuksia. Kauppakamarin taloushallinnon koulutuksissa on myös asiakaslähtöinen lähestymiskulma ja koulutuksissa ajatellaan aina yritysten ja asiakkaiden tarpeita.

Kauppakamarilta ammattitaitoiset taloushallinnon koulutukset

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä edistävä alueellinen järjestö. Toimintaamme lukeutuu edunvalvonnan lisäksi muun muassa eri alojen korkeatasoisten koulutustilaisuuksien järjestämistä ympäri vuoden. Koulutustarjontaamme sisältyy niin henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon koulutukset, myynnin ja markkinoinnin koulutukset, kansainvälisen kaupan koulutukset kuin myös monet muut koulutuskokonaisuudet. Lisäksi sinun kannattaa tutustua jäsenyyteemme, joka tarjoaa lukuisia etuja kuten merkittäviä alennuksia maksullisista taloushallinnon koulutuksistamme!