KansainväliSEN kaupAN koulutuS ja kansainvälistyminen

Kansainvälisen kaupan koulutus tarjoaa edellytykset oman osaamisen kehittämiseksi kansainvälisiä markkinoita silmällä pitäen. Kansainvälinen kauppa, kuten myös yrityksen liiketoiminnan kansainvälistyminen ylipäätään, vaatii taakseen erityisiä resursseja sekä monialaista tietotaitoa. Usein kansainvälisen kaupan edellytysten, mahdollisten riskien ja ennen kaikkea tarjolla olevien mahdollisuuksien osalta voikin tulla tarpeeseen lisäkouluttautuminen ja jo olemassa olevan osaamisen syventäminen.

Kansainvälisen kaupan koulutus tarjoaakin erinomaisen pohjan yrityksen henkilöstön sekä muiden resurssien valmisteluun ja hallinnointiin silloin, kun tavoitteena on kansainvälistyminen kotimaata laajemmilla markkinoilla.

Tulevat kansainvälisen kaupan koulutukset


Hanki hyödyllistä osaamista kansainvälisen kaupan koulutuksella

Kun kansainväliset markkinat kiinnostavat tai oman yrityksen kansainvälistyminen tulee muuten ajankohtaiseksi, hanki tarvittava koulutus alan parhailta asiantuntijoilta. Koulutustarjonnastamme löydät monipuolisen kattauksen kansainvälisen kaupan koulutuksia, joiden joukosta voit valita sinua eniten kiinnostavat osa-alueet kansainvälistymisen tueksi.

Koulutusta ja työkaluja kansainvälistymiseen

Kausittain vaihtelevaan kurssitarjontaan lukeutuu niin käytännön työkaluihin keskittyviä koulutuksia, kuin myös esimerkiksi kansainvälisen kaupan riskeihin ja kaupan alan ilmiöihin liittyviä koulutuksia. Kansainvälisen kaupan lisäksi tutustumisen arvoisia ovat mm. johtamisen koulutukset ja taloushallinnon koulutukset sekä myynnin, viestinnän ja markkinoinnin koulutukset. Lisäksi sinun kannattaa huomioida, että kauppakamarin jäsenenä saat koulutuksista merkittäviä alennuksia, muiden monipuolisten jäsenetujen lisäksi.