johtamisen koulutus

Johtamisen koulutus tarjoaa esimiestyöhön tähtäävälle tai johtajana jo toimivalle henkilölle lisäkoulutusta. Tampereen kauppakamarin johtamiskoulutusten vetäjinä toimivat johtamisen huippuasiantuntijat, jotka neuvovat sinua niin käytännön johtamisessa kuin myös erilaisten strategioiden ja suunnitelmien sekä hankkeiden laatimisessa. Myös syväjohtamisen maailmaan syvennytään tarjolla olevissa johtamiskoulutuksissa. Kun siis haluat kehittää omaa osaamistasi pidemmälle ja kouluttaa itsestäsi huippujohtajan, ilmoittaudu valitsemiisi johtamisen ja esimiestyön koulutuksiin, jotka tarjoavat sinulle vankan pohjan kehittyä entistä osaavammaksi ammattilaiseksi.

Tulevat JOHTAMISkoulutukset


Johtamisen koulutusta ja esimieskursseja uran eri vaiheisiin

Onko tulevaisuutesi suunnitelmissa hakeutua esimiestehtäviin tai haluatko kehittyä esimiehenä? Johtamiskoulutuksen valikoimastamme löydät paljon erilaisia koulutuksia urasi eri vaiheisiin. Tarjoamme koulutuksia, jotka valmistavat esimiestyöskentelyyn ja koulutuksia jo kokeneille johtajille. Kouluttajamme ovat työelämän huipulta, joka tarkoittaa, että koulutukset ovat laadukkaita ja ajan tasalla.

Huippukouluttajat jakavat koulutuksissa toimiviksi todettuja työkaluja ja työtapoja. Koulutuksistamme opit muun muassa projektien, strategiatyön, työyhteisön, henkilöstön ja talouden johtamista. Koulutuksissa käydään myös läpi liiketalouden muuttuvaa toimintaympäristöä, jolloin koulutusten sisällöissä huomioidaan myös uusimmat teknologia ja trendit. Kouluttamalla itseäsi kehität esimiestaitojasi täysin uudelle tasolle ja työpaikalla tämä varmasti huomataan.

Johtamisen koulutuksella koulutamme alan huippuosaajia

Elinkeinoelämän toimintaedellytysten edistämiseen tähtäävä alueellinen järjestö Tampereen kauppakamari tarjoaa laaja-alaisia ja syväluotaavia johtamiskoulutuksia ja johtamisen kursseja monelle eri toimialalle.

Johtamisen lisäksi kauppakamari tarjoaa muun muassa myynnin, viestinnän ja markkinoinnin, kansainvälisen kaupan sekä taloushallinnon koulutuksia. Tutustumisen arvoinen on myös hallituskoulutuksiin erikoistunut Hyväksytty hallituksen jäsen eli HHJ-koulutuskonsepti. Sukella siis sinäkin suoraan syvään päätyyn ja lähde ammentamaan uutta näkökulmaa päivittäiseen johtamiseen lisäkoulutuksen avulla.