HenkilöstöhallinNON koulutuKSET

Kun etsinnässä on alansa parhaiden asiantuntijoiden vetämä henkilöstöhallinto koulutus, tutustu Tampereen kauppakamarin tarjontaan. Koulutuskalenteristamme löydät monipuoliset ja ajankohtaiset henkilöstöhallinnon koulutukset, joiden joukosta voit valita itseäsi eniten kiinnostavat aihe-alueet. Koulutuksia toteutetaan Pirkanmaalla sekä etänä verkon yli. Koulutustarjonta vaihtelee paljon eri vuodenaikoina, joten muistathan tutkia kalenteriamme säännöllisesti. Lisäksi kannattaa tutustua kauppakamarin jäsenyyteen, sillä jäsenemme pääsevät osallistumaan koulutuksiin huomattavasti edullisemmin sekä nauttimaan muista kattavista jäseneduista.

Tulevat koulutukset


Henkilöstöhallinnon koulutuksilla tehostat osaamistasi

Hr koulutus eli ts. henkilöstöhallinnon koulutus tarjoaa mahdollisuuden syventää jo olemassa olevaa osaamista tai vaihtoehtoisesti tutustuttaa sinut täysin uusiin henkilöstöhallinnon osa-alueisiin. Henkilöstöhallinnon ammattilaiset työskentelevät usein yrityksissä tärkeässä roolissa ja vastaavat oikeiden työntekijöiden palkkaamisesta ja työn sujuvuudesta sekä valvonnasta. Henkilöstöhallinnon työntekijät vastaavat usein myös suoraan johdolle tai esimiehille. Henkilöstöhallinnon tärkeitä osa-alueita ovat mm. työn toiminnan ohjaus ja mittaaminen, henkilöstön osaamisen kehittäminen, työhyvinvoinnin ja työsuojelun kehittäminen sekä hankintojen suunnittelu ja toteuttaminen. Osallistumalla koulutuksiimme saat ajankohtaista osaamista suoraan työelämän huipulta.


Henkiöstöhallinnon ammattitaito on arvostettua

Henkilöstöhallinnon hyvistä työntekijöistä on aina kysyntää. Kouluttamalla itseäsi ja kasvattamalla taitojasi erotut työnhaussa ja osaamisesi huomataan. Jos haluat edetä urallasi niin sinun on osattava työsi muita paremmin. Jos toimit taas yrittäjänä niin jatkuva osaamisen kehittäminen on liiketoiminnallesi erittäin tärkeää, sillä yrittäjän oltava ajantasalla muun muassa tulevista lakisääteisistä muutoksista.


Henkilöstöhallinnon koulutuksia verkossa ja Pirkanmaalla

Vetäjinä Tampereella ja Pirkanmaalla sekä verkon yli etänä järjestettävissä hr koulutuksissa toimivat alansa parhaat asiantuntijat ja kouluttajat. Kauttamme voit oppia paljon erilaisista henkilöstöhallinnon teemoista ja aihealueista.Muista siis sinäkin pitää tapahtumakalenteriamme silmällä tai liity kauppakamarin verkostoon, jossa kuulet aina ensimmäisten joukossa tulossa olevista koulutuksista ja tapahtumista sekä pääset nauttimaan useista muista jäseneduista.