Koulutukset

KOULUTTAUDU TURVALLISESTI!

Huom! Olemme huomioineet Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän, "koronanyrkin" 24.11. voimaan tulleet ohjeistukset ja suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa lähitilaisuuksissamme. Lue lisää korona-ajan asiakasohjeistamme tästä linkistä.


Järjestämme syksyllä 2020 lähikoulutuksia THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä jatkuvasti seuraten ja noudattaen. Voit turvallisesti osallistua lähikoulutuksiimme: olemme huomioineet turvavälit osallistujamäärissä sekä kokoustiloissamme. Kokoustiloissa on aina saatavilla käsidesiä sekä kertakäyttöisiä kasvosuojia. Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua jäämään kotiin.

Mikäli uusia ohjeistuksia tai rajoituksia THL:ltä ja Valtioneuvostolta tulee, voimme lyhyelläkin varoitusajalla muuttaa lähikoulutuksia verkkokoulutuksiksi. Ilmoitamme tässä tapauksessa asiasta koulutukseen ilmoittautuneille.

Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Tervetuloa oireettomana!


TUTUSTU SYKSYN 2020 KOULUTUSTARJONTAAN

Koulutusten ohjelmat ja ilmoittautumiset löytyvät tämän sivun alta. Jokaisen koulutuksen kohdalta näet, järjestetäänkö koulutus lähitapaamisena vai verkossa. Päivitämme mahdolliset muutokset lähi- ja etäkoulutuksista tälle sivulle sekä ilmoitamme niistä koulutuksiin ilmoittautuneille.

Jos jokin koulutusaihe kiinnostaa, mutta et pääse lähikoulutukseen, niin otathan meihin yhteyttä ja tarkistamme etäyhteysmahdollisuuden.


KAMARI KOULUTTAA

Järjestämme koulutuksia talous- ja henkilöstöhallinnon, kansainvälistymisen, johtamisen, myynnin, markkinoinnin sekä viestinnän teemoista.

Huippusuosittu HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutusohjelma aktivoi ja kehittää hallitustyöskentelyä.

Meille koulutuksissa tärkeää ovat laadukas toteutus, monipuolisuus, erinomainen asiakastyytyväisyys ja verkostoitumismahdollisuuksien tarjoaminen.

Koko kalenterin näet tästä linkistä pdf-muodossa.

Lisätietoja:

Koulutukset ja kauppakamariaamiaiset:
Lasse Parviainen
050-494 6369
lasse.parviainen@tampereenkauppakamari.fi


Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-kurssit:
Susanna Keskinen
050-575 7223​​​​​​​
susanna.keskinen@tampereenkauppakamari.fi

ja

Minni Rimpioja
044-2818924
minni.rimpioja@tampereenkauppakamari.fi


Tutustu koulutuksiin

KUULE TAPAHTUMISTA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA JA SAA ALENNUKSIA KOULUTUKSISTA

Tiesitkö, että kauppakamarin jäsenet nauttivat useista jäseneduista? Jäsenet kun saavat esimerkiksi merkittäviä alennuksia koulutuksista sekä kuulevat uusista ensimmäisten joukossa, kiitos uutiskirjeiden ja tiedotteiden. Lisäksi tarjoalla on mm. paljon erilaisia tapahtumia ja seminaareja sekä maksutonta lakiasiain-neuvontaa. Samalla pääset myös vaikuttamaan elinkeinoelämään ja laajentamaan kontaktiverkostoasi. Tutustu siis sinäkin jäsenetuihin ja liity mukaan maailmanlaajuiseen verkostoomme!