JC-alumniverkosto – rusinat pullasta!

Kenelle?

JC-alumniverkostoon voivat hakeutua kaikki 40-vuotta täyttäneet henkilöt, joiden aktiiviura ja jäsenyys on päättynyt ikärajoitteseen JC-organisaatiossa. Verkosto kokoaa yhteen aktiivisia ihmisiä eri kamareista, jotka haluavat jatkaa tutussa seurassa verkostotoimintaa, rentoja kohtaamisia ja uuden oivaltamista JC-uran jälkeen.


Mitä JC-alumniverkosto tarjoaa?

Rusinat pullasta. JC-alumniverkosto on yksi Tampereen kauppakamarin verkostoitumista ja ammatillista kasvua edistävistä johtajaverkostoista. Sen lisäksi että kokoamme keskitetysti yhteen alueen entiset JC:t, tarjoamme kauppakamarin paikallisia ja globaaleja verkostoja käyttöösi.
Toiminta on hallitun vapaamuotoista ja verkosto vaikuttaa itse vahvasti toimintaan ja tapahtumien sisältöihin. Pyrimme järjestämään jäsenille elämyksiä ja foorumeita, joiden sisältöä et saa muualta.


4-6 verkoston omaa tapahtumaa vuosittain


JC-alumniverkoston sisältöä ja tapahtumia suunnitellaan jatkuvasti yhdessä osallistujien kanssa. Vuonna 2021 järjestämme mm. seuraavat tapahtumat:

28.5.2021 Laavulla työelämäprofessori Matti Apunen, työelämän ja oppimisen tulevaisuus

23.6.2021 Tampereen Kauppakamari Golf, Tammer-golf

Syksylle 2021 suunnitteilla mm.

9.9.2021 Rapujuhlat ja vaikuttamissuunnitelmaworkshop. Ohjelmassa myös tulevan syksyn suunnittelua. Paikkana kokous- ja saunatila Kansleri, Technopolis Yliopistonrinne.

1.10.2021 klo 15-17 Vieraanamme futuristi Ilkka Halava. Paikkana Technopolis Yliopistonrinne.

Syksyn aikana JC-alumniverkoston voimin tuotetaan podcast-sarja työn tekemisen ja
tulevaisuuden osaamisen muutoksista. Ilmoittaudu mukaan tuotantoon!

Areenavierailu, isäntänä Lapland Hotels, siirtyy myöhempään ajankohtaan koronarajoitusten vuoksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan verkostolle myöhemmin.

Tukholman AIK:n arvovastaava Max Berganderin workshop "Building Business with Purpose" suunnitteilla syys-lokakuulle 2021, koronarajoitukset huomioiden.

Lisäksi jäsenyyteen kuuluu:

Kauppakamarin uutiskirje, nettilehti, Kauppakamari-lehti

Kauppakamariaamu-tapahtumat

Osallistuminen Tampereen kauppakamarin vaikuttamisprosessiin.

Kutsuja muihin mielenkiintoisiin kauppakamarin tapahtumiin ja verkoston omiin vapaamuotoisiin kohtaamisiin

Lisäksi saat käyttöösi verkoston oman Facebook-kanavan jonka avulla voit tavoittaa keskitetysti muita alueen entisiä JC:itä kaikista alueen kamareista.


Hinta

JC-alumniverkoston jäsenmaksu on 200 € / kalenterivuosi + alv. Jäsenyys on henkilökohtainen.
Mikäli edustamasi yritys ei ole vielä Tampereen kauppakamarin jäsen, voit liittää yrityksen jäseneksi samalla hakulomakkeella. Yrityksen vuoden 2021 jäsenmaksu sisältyy vuoden 2021 JC-alumniverkoston jäsenmaksuun.


Miten haen mukaan?

Hae JC-alumniverkostoon oheisella lomakkeella. Kerro meille missä kamarissa olet vaikuttanut, mitä odotat JC-alumniverkoston toiminnalta, millaisia mahdollisuuksia sinulla olisi jakaa verkostoja tai osaamistasi. JC-alumniverkoston toiminta edellyttää, että kaksi JC-alumniverkoston jäsentä suosittelevat sinua. Käsittelemme hakemukset kuukausittain ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Haluatko lisätietoja?
​​​​​​​

Henna-Riika Ruotsalainen
+358 50 599 3787
henna-riika.ruotsalainen@tampereenkauppakamari.fi


Tervetuloa TAMPEREEN KAUPPAKAMARIN JC-alumniverkostoon!