Kauppakamarin Jäsenyys

TULE MUKAAN MAAILMANLAAJUISEEN VERKOSTOON JA HYÖDY JÄSENEDUISTA

Kauppakamarin jäsenyys tarjoaa sinulle useita erilaisia etuja. Näihin lukeutuvat esimerkiksi monimuotoiset koulutukset, tapahtumat ja seminaarit, joissa voit syventää osaamistasi sekä laajentaa kontaktiverkostoasi. Lisäksi jäsenet pääsevät vaikuttamaan aktiivisesti, nopeasti ja vuorovaikutteisesti elinkeinopolitiikkaan sekä tuomaan rohkeasti esiin uusia näkökulmia ja kehittämiskohteita. Älä siis jää enää miettimään, vaan tule vaikuttamaan kanssamme ja liity maailmanlaajuiseen verkostoomme jo tänään!

VERKOSTOITUMINENKauppakamarin toiminnassa verkostoituu myös yli yrityskoon ja -toimialojen. Lue lisää verkostoitumisesta.

VERKOSTOITUMINEN

Kauppakamarin toiminnassa verkostoituu myös yli yrityskoon ja -toimialojen. Lue lisää verkostoitumisesta.

JÄSENTIEDOTTEET JA JULKAISUTAjankohtaisia tietopaketteja oman alueen yritystoimintaan vaikuttavista tekijöistä. Painettu Tampereen kauppakamarilehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa sekä Kamarin uutiskirje n.20 kertaa vuodessa.

JÄSENTIEDOTTEET JA JULKAISUT

Ajankohtaisia tietopaketteja oman alueen yritystoimintaan vaikuttavista tekijöistä. Painettu Tampereen kauppakamarilehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa sekä Kamarin uutiskirje n.20 kertaa vuodessa.

TILAISUUDET SEKÄ SEMINAARITKauppakamarin kokouksissa ja tapahtumissa laajennat kontaktiverkostoasi ja tapaat jäsenyritysten edustajia. Vuosikirjasta löydät kätevästi alueen yritysten yhteystietoja.

TILAISUUDET SEKÄ SEMINAARIT

Kauppakamarin kokouksissa ja tapahtumissa laajennat kontaktiverkostoasi ja tapaat jäsenyritysten edustajia. Vuosikirjasta löydät kätevästi alueen yritysten yhteystietoja.

MAKSUTON LAKIASIAIN-NEUVONTA JÄSENILLEKäytettävissäsi on verotukseen, työsuhteisiin ja sopimusasioihin erikoistuneet asiantuntijat, jotka neuvovat puhelimitse.

MAKSUTON LAKIASIAIN-NEUVONTA JÄSENILLE

Käytettävissäsi on verotukseen, työsuhteisiin ja sopimusasioihin erikoistuneet asiantuntijat, jotka neuvovat puhelimitse.

KOULUTUSTILAISUUDETHyödynnä yritystoiminnan parhaiden asiantuntijoiden toteuttamaa ajankohtaista koulutusta. Jäsenenä saat merkittäviä alennuksia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n kehittämä valtakunnallinen menestyskonsepti.

KOULUTUSTILAISUUDET

Hyödynnä yritystoiminnan parhaiden asiantuntijoiden toteuttamaa ajankohtaista koulutusta. Jäsenenä saat merkittäviä alennuksia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n kehittämä valtakunnallinen menestyskonsepti.

AJANTASATIETOVoit tilata käyttöösi jatkuvasti päivittyvät ja selkeät käsikirjat taloushallinnosta ja ulkomaankaupasta edulliseen jäsenhintaan nyt myös e-versioina.

AJANTASATIETO

Voit tilata käyttöösi jatkuvasti päivittyvät ja selkeät käsikirjat taloushallinnosta ja ulkomaankaupasta edulliseen jäsenhintaan nyt myös e-versioina.

SELVITYKSET JA TUTKIMUKSETKauppakamari julkaisee Pirkanmaan yritysbarometriä, tutkimuksia ja selvityksiä mm. alueiden kilpailukyvystä, Euroopan alueiden suhdanteista sekä verotuksesta.

SELVITYKSET JA TUTKIMUKSET

Kauppakamari julkaisee Pirkanmaan yritysbarometriä, tutkimuksia ja selvityksiä mm. alueiden kilpailukyvystä, Euroopan alueiden suhdanteista sekä verotuksesta.

ASIANTUNTIJAPALVELUTKauppakamarin kautta löydät tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Saat myös tietoa välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston ja liiketapalautakunnan toiminnasta.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Kauppakamarin kautta löydät tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Saat myös tietoa välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston ja liiketapalautakunnan toiminnasta.

ANSIOMERKITAnsiomerkki on arvostettu huomionosoitus sitoutuneesta ja merkittävästä työstä.

ANSIOMERKIT

Ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus sitoutuneesta ja merkittävästä työstä.