Rekrytori-Koulutorilla uutta: livetyöhaastattelu

Tredu on tänäkin vuonna mukana Rekrytori-Koulutorilla.

Tredu on tänäkin vuonna mukana Rekrytori-Koulutorilla.

Työn ja tekijöiden kohtaamispaikka, Tampereen Rekrytori-Koulutori järjestetään 18. syyskuuta Koskikeskuksen kauppakeskuksessa ja tarjolla on taas uutta: livetyöhaastattelu – ja työpaikka rohkeimmalle.

Livetyöhaastattelu pidetään Koskikeskuksen ohjelmalavalla ja palkintona on oikea työpaikka. Haastattelun pelisäännöt ovat yksinkertaiset. Twist Finland Oy valitsee omalla osastollaan käyneistä työnhakijoista kolme, jotka yrityksen rekrytoija haastattelee lavalla ja valitsee elävän yleisön edessä yhden, joka saa saman tien työsopimuksen kouraan. Twist Finlandin asiakkaana on muun muassa Media Potentia Oy.

– Reilu tunnustus Twist Finlandin Elisa Tarkiaiselle, joka panee myös itsensä likoon lavalla. Tiedän, että kello 15 Koskikeskuksessa on adrenaliini korkealla ja sähköä ilmassa. Livetyöhaastattelulla haluamme rohkaista työnhakijoita ottamaan oma elämä omiin käsiin. Oma työ, oma raha, oma elämä, sanoo Rekrytorin vastaava tuottaja Mikko Honkala.

– Livetyöhaastattelu on jännittävä ja ainutlaatuinen tilaisuus, jossa jokainen haastateltava erottuu taatusti rohkeudellaan muiden työnhakijoiden joukosta. Tällaista mahdollisuutta tulee harvoin vastaan, sanoo Elisa Tarkiainen.

– Media Potentia etsii livehaastatteluista persoonaa isolla P:llä. Myyntityön peruskivet ovat asenne, sosiaalinen älykkyys, usko siihen mitä tekee ja koko ajan kehittyvä ammattitaito, luettelee Media Potentia Oy:n toimitusjohtaja Petri Kaukonen.

Rekrytorin tavaramerkit, työnhakijoiden kuvauspiste CV-videobaari ja Pikarekry kuuluvat ohjelmaan edelleen. CV-videobaarissa työnhakija voi tehdä maksutta esittelyvideon oman työnhakunsa tueksi. Videolinkit lähetetään työnantajille tapahtuman jälkeen. Pikarekryn eli speed datingin parin minuutin juttutuokioilla pyritään myös saamaan ensimmäinen kättely aikaiseksi.

Rekrytori-Koulutori järjestetään 18. syyskuuta klo 11–17. Tapahtumassa on tarjolla samana päivänä saman katon alla tuhansia työ- ja opiskelupaikkoja. Kävijöillä on kaksoistapahtumaan vapaa pääsy.

Rekrytori® on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Tapahtumat tuotetaan yksinomaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea. Rekrytoreilla on vuosittain arviolta 40 000 kävijää. Tapahtuman työnantajat palkkaavat oman arvionsa mukaan vuosittain noin 15 000 ihmistä. Yli puolet työpaikoista on tarjolla muualla kuin Tampereella.

www.rekrytori.fi