Rekrytori-koulutorilla 10 000 työ- ja opiskelupaikkaa

<p><em>Esimerkiksi Pohjanmaa ja Savo hakevat osaajia Tampereelta. Future Savon ja YTYÄ! Ylä-Savon hankkeet etsivät Rekrytori–Koulutorilta tuhansia ammattiosaajia Savon kasvuyrityksiin. Jukka Vattukallio esitteli Savoa Vantaan kaupungin iskuryhmälle syyskuun 2019 Rekrytorilla. Kuva Mikko Honkala</em><br></p>

Esimerkiksi Pohjanmaa ja Savo hakevat osaajia Tampereelta. Future Savon ja YTYÄ! Ylä-Savon hankkeet etsivät Rekrytori–Koulutorilta tuhansia ammattiosaajia Savon kasvuyrityksiin. Jukka Vattukallio esitteli Savoa Vantaan kaupungin iskuryhmälle syyskuun 2019 Rekrytorilla. Kuva Mikko Honkala

Työnhaun ja koulutuksen suurtapahtuma, Rekrytori–Koulutori järjestetään Tampereen Koskikeskuksessa 12. helmikuuta. Rekrytorin työnantajat palkkaavat oman arvionsa mukaan 10 000 ihmistä seuraavan vuoden aikana.


Työ- ja opiskelupaikkojen lisäksi tarjolla on elämänhallintaa, hyviä harrastuksia ja yhteisöjä, jotka tarjoavat uuden suunnan elämälle.

Työnhakijoilla on tapahtumaan vapaa pääsy. Tapahtuman avaajaksi on lupautunut työministeri Tuula Haatainen Pirkanmaan liiton, Tampereen kaupungin, Tampereen kauppakamarin ja Honkalamedia Oy:n kutsumana.

– Helmikuun Rekrytori–Koulutorilla on perinteisesti ollut jaossa runsaasti kesä- ja kausityöpaikkoja. Odotan nytkin vilkasta tapahtumaa, sillä esimerkiksi Särkänniemi, Tampereen kaupunki ja kymmenet muut yritykset ja kunnat ovat jo vahvistaneet messuosastonsa. Esimerkiksi Savo ja Pohjanmaa hakevat maakuntaosastoillaan osaajia omille kasvuyrityksilleen. Tampereen kaupunki palkkaa ensi kesänä noin 700 kausityöntekijää. Paikkoja on lisäksi tarjolla alle 18-vuotiaille. Särkänniemi palkkaa ensi kesäksi noin 350 kausityöntekijää, ynnää Rekrytori–Koulutorin vastaava tuottaja Mikko Honkala.

Kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset ja uutta suuntaa hakevat. Koulutuspuolella on kattava tarjonta ammattioppilaitoksia, ammattikorkeakouluja ja erikoisoppilaitoksia.

Helmikuun tapahtumassa työnhakijat voivat tuottaa CV-videobaarissa maksutta itsestään esittelyvideon. Tapahtumassa järjestetään myös speed dating eli Pikarekry. Kumpaakin voi kuvata oikotieksi työhaastatteluun.

Rekrytori®–Koulutori on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Rekrytorit rahoitetaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea.


www.rekrytori.fi