Myynti, viestintä ja markkinointi koulutukset

Laadukas viestintä, myynti tai markkinointi koulutus etsinnässä? Tampereen kauppakamari tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia myynnin, viestinnän ja markkinoinnin koulutuksia, joissa vetäjinä toimivat alansa parhaat asiantuntijat. Ajankohtaisissa koulutuksissa syvennytään niin viestinnän, myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun, kuin myös käytännön toteuttamiseen. Koulutuksissa käydään läpi muun muassa markkinoinnin, myynnin ja viestinnän suunnittelua sekä niiden toteuttamista ja tavoitteiden ja mittareiden seuraamista.

Aihealueisiin lukeutuu esimerkiksi digitaalinen markkinointi, sosiaalinen media, markkinointiviestintä, myynnin ja markkinoinnin johtaminen, myynti- ja markkinointistrategian kehittäminen, kuin myös erilaiset käytännön toteuttamiseen ja tulosten mittaamiseen liittyvät koulutukset. Koulutuksista saat erittäin hyviä työkaluja myyntiin, markkinointiin ja viestintään suoraan työelämän huipulta.

Tulevat koulutukset

Markkinoinnin, myynnin ja viestinnän koulutuksilla tehostat osaamistasi

Markkinointi, myynti ja viestintä kehittyvät jatkuvasti ja on tärkeää olla tietoinen niiden kehityksestä. Kouluttamalla itseäsi olet “aallon harjalla” uusimmista muutoksista ja trendeistä, jolloin olet pätevämpi työelämässä ja pystyt tuottamaan enemmän arvoa yrityksille. Ammattitaitoisille työntekijöille on aina kysyntää ja yrittäjät, jotka ovat tietoisia uusimmista trendeistä ja muutoksista pystyvät tekemään organisaatiossa parempia päätöksiä. Oikeilla päätöksillä on suora vaikutus yrityksen toimintaan. Oikealla tietotaidolla pystytään myös vakuuttamaan paremmin johtoryhmässä ja viemällä tärkeitä päätöksiä läpi. Kauppakamarin kouluttajat ovat suoraan työelämästä, jolloin koulutuksista saa tuoreinta ja pätevintä tietoa.

Laajat myynnin, viestinnän ja markkinoinnin koulutukset Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Kun haluat syventää osaamistasi tai oppia jotain täysin uutta, tutustu Tampereen kauppakamarin laajaan koulutustarjontaan! Viestintä, myynti ja markkinointi koulutukset järjestetään Tampereella tai muualla Pirkanmaalla. Lisäksi osa koulutuksista toteutuu verkon yli etänä, jolloin voit osallistua niihin helposti vaikkapa toimistolta tai omasta kotoa käsin. Muistathan myös tarkkailla koulutuskalenteriamme säännöllisesti, sillä uutta sisältöä lisätään ohjelmaan jatkuvasti. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme koulutuksia merkittävästi edullisempaan hintaan, joten tule sinäkin Tampereen kauppakamarin jäseneksi!