MyynNIN, markkinoiNNIN ja viestinnän koulutuS

Oletko kiinnostunut laadukkaasta myynnin, markkinoinnin tai viestinnän koulutuksesta?

Tampereen kauppakamari tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia myynnin ja viestinnän sekä markkinoinnin kursseja ja koulutuksia, joissa vetäjinä toimivat alan parhaat asiantuntijat. Ajankohtaisissa koulutuksissamme syvennytään niin viestinnän, myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun, kuin myös käytännön toteuttamiseen. Myynnin ja markkinoinnin kursseilla ja koulutuksissa käydään läpi muun muassa markkinoinnin, myynnin ja viestinnän suunnittelua sekä niiden toteuttamista ja tavoitteiden ja mittareiden seuraamista.

Myynti- ja markkinointikurssien aihealueisiin lukeutuu esimerkiksi digitaalinen markkinointi, sosiaalinen media, markkinointiviestintä, myynnin ja markkinoinnin johtaminen, myynti- ja markkinointistrategian kehittäminen, kuten myös erilaiset käytännön toteuttamiseen ja tulosten mittaamiseen liittyvät koulutukset.

Koulutuksistamme ja kursseiltamme saat erittäin hyviä työkaluja myyntiin, markkinointiin ja viestintään suoraan työelämän huipulta. Ja osallistuminenhan onnistuu kätevästi etänä, sillä järjestämme myynnin ja markkinoinnin koulutusta verkossa. Tutustu tarjontaamme tarkemmin alta!

Tulevia myynnin ja markkinoinnin koulutuksia

Laadukkailla markkinoinnin, myynnin ja viestinnän koulutuksilla ja kursseilla tehostat osaamistasi

Niin markkinointi ja myynti kuin viestintäkin kehittyvät jatkuvasti, ja siksi on tärkeää olla tietoinen niiden kehityksestä. Kouluttamalla itseäsi olet aina “aallon harjalla” uusimmista muutoksista ja trendeistä, jolloin olet myös pätevämpi työelämässä ja pystyt tuottamaan enemmän arvoa yrityksille. Ammattitaitoisille työntekijöille on aina kysyntää ja yrittäjät, jotka ovat tietoisia uusimmista trendeistä ja muutoksista pystyvät tekemään organisaatiossa parempia päätöksiä. Oikeilla päätöksillä on suora vaikutus yrityksen toimintaan. Oikealla tietotaidolla pystytään myös vakuuttamaan paremmin johtoryhmässä ja viemällä tärkeitä päätöksiä läpi. Kauppakamarin kouluttajat ovat suoraan työelämästä, jolloin viestintäkursseista sekä myynti- ja markkinointikoulutuksista saa tuoreinta ja pätevintä tietoa.

Laajat myynnin, viestinnän ja markkinoinnin kurssit Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä verkossa

Kun haluat syventää osaamistasi tai oppia jotain täysin uutta, tutustu Tampereen kauppakamarin laajaan koulutus- ja kurssitarjontaan! Viestinnän kurssit sekä myynti- ja markkinointikoulutukset järjestetään Tampereella tai muualla Pirkanmaalla. Lisäksi osa koulutuksista toteutuu verkon yli etänä, jolloin voit osallistua niihin helposti vaikkapa toimistolta tai omasta kotoa käsin – markkinointikoulutus verkossa mahdollistaakin osallistumisen kurssille mistä tahansa!

Muistathan myös tarkkailla koulutuskalenteriamme säännöllisesti, sillä uutta sisältöä lisätään ohjelmaan jatkuvasti. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme koulutuksia merkittävästi edullisempaan hintaan, joten tule sinäkin Tampereen kauppakamarin jäseneksi!