MyynNIN, markkinoiNNIN ja viestinnän koulutukset

Laadukas myynnin, markkinoinnin tai viestinnän koulutus mietinnässä? Tampereen kauppakamari tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia myynnin, viestinnän ja markkinoinnin kursseja ja koulutuksia, joissa vetäjinä toimivat alan parhaat asiantuntijat. Ajankohtaisissa koulutuksissa syvennytään niin viestinnän, myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun, kuin myös käytännön toteuttamiseen. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksissa käydään läpi muun muassa markkinoinnin, myynnin ja viestinnän suunnittelua sekä niiden toteuttamista ja tavoitteiden ja mittareiden seuraamista.

Aihealueisiin lukeutuu esimerkiksi digitaalinen markkinointi, sosiaalinen media, markkinointiviestintä, myynnin ja markkinoinnin johtaminen, myynti- ja markkinointistrategian kehittäminen, kuten myös erilaiset käytännön toteuttamiseen ja tulosten mittaamiseen liittyvät koulutukset. Koulutuksista saat erittäin hyviä työkaluja myyntiin, markkinointiin ja viestintään suoraan työelämän huipulta.

Tulevia myynnin ja markkinoinnin koulutuksia

Markkinoinnin, myynnin ja viestinnän koulutuksilla tehostat osaamistasi

Markkinointi, myynti ja viestintä kehittyvät jatkuvasti ja on tärkeää olla tietoinen niiden kehityksestä. Kouluttamalla itseäsi olet “aallon harjalla” uusimmista muutoksista ja trendeistä, jolloin olet pätevämpi työelämässä ja pystyt tuottamaan enemmän arvoa yrityksille. Ammattitaitoisille työntekijöille on aina kysyntää ja yrittäjät, jotka ovat tietoisia uusimmista trendeistä ja muutoksista pystyvät tekemään organisaatiossa parempia päätöksiä. Oikeilla päätöksillä on suora vaikutus yrityksen toimintaan. Oikealla tietotaidolla pystytään myös vakuuttamaan paremmin johtoryhmässä ja viemällä tärkeitä päätöksiä läpi. Kauppakamarin kouluttajat ovat suoraan työelämästä, jolloin koulutuksista saa tuoreinta ja pätevintä tietoa.

Laajat myynnin, viestinnän ja markkinoinnin kurssit Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Kun haluat syventää osaamistasi tai oppia jotain täysin uutta, tutustu Tampereen kauppakamarin laajaan koulutustarjontaan! Viestinnän kurssit sekä myynti- ja markkinointikoulutukset järjestetään Tampereella tai muualla Pirkanmaalla. Lisäksi osa koulutuksista toteutuu verkon yli etänä, jolloin voit osallistua niihin helposti vaikkapa toimistolta tai omasta kotoa käsin – markkinointikoulutus verkossa mahdollistaakin osallistumisen kurssille mistä tahansa! Muistathan myös tarkkailla koulutuskalenteriamme säännöllisesti, sillä uutta sisältöä lisätään ohjelmaan jatkuvasti. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme koulutuksia merkittävästi edullisempaan hintaan, joten tule sinäkin Tampereen kauppakamarin jäseneksi!