HUOM! Tapahtuma on täynnä. Jonoon voit ilmoittautua: lasse.parviainen@tampereenkauppakamari.fi

Tammikuun kauppakamariaamiainen: Tee strategia johon rakastutaan

Perjantaina 31.1. klo 8.30-11.00, Ravintola Periscope, Vuolteenkatu 1

The Lean Startup -menetelmiä voi soveltaa tehokkaasti myös markkinoinnissa. Niiden avulla monimutkaisista asioista tehdään yksinkertaisia.

Tule tammikuun kauppakamariaamiaiselle oppimaan, miten voit hyödyntää liinejä menetelmiä omassa työssäsi sekä organisaationne viestinnässä ja markkinoinnissa. Casen avulla kuulet miten strategia sanoitetaan niin, ettei käsissä ole vain kasa powerpointeja, joista kukaan ei muista mitään.

Yhteistyössä Unfair Lean Marketing

Ohjelma:

8.30 – 9.00

  • Ilmoittautuminen & aamupala

9.00 - 11.00


  • The Lean Startup -ajattelun hyödyntäminen markkinoinnissa, Johanna Raiskio, CEO ja partneri Unfair Lean Marketing


  • Näin tarinallistat strategian, Taru Kumpulainen, strategi, COO ja partneri, Unfair Lean Marketing

  • Case: VTS-kodin strategian tarinallistaminen, Satu Eskelinen, toimitusjohtaja, VTS-kodit

Tilaisuus on maksuton - ilmoittautumiset kerätään tarjoiluja varten

<p>Unfair Lean Marketing on Suomen ensimmäinen liinin markkinoinnin toimisto, joka peräänkuuluttaa markkinoinnilta yhä vahvempaa liiketoimintaymmärrystä ja strategista roolia päätöksenteossa. The Lean Startup –hengessä olemme rakentaneet mallin, jonka avulla strategia kiteytetään yhdeksi kuvaksi ja ennen kaikkea tarinaksi, johon rakastutaan.<br></p>

Unfair Lean Marketing on Suomen ensimmäinen liinin markkinoinnin toimisto, joka peräänkuuluttaa markkinoinnilta yhä vahvempaa liiketoimintaymmärrystä ja strategista roolia päätöksenteossa. The Lean Startup –hengessä olemme rakentaneet mallin, jonka avulla strategia kiteytetään yhdeksi kuvaksi ja ennen kaikkea tarinaksi, johon rakastutaan.