SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI: TECHNOPOLIS YLIOPISTONRINNE

Technopolis Yliopistonrinne sijaitsee Tampereen keskustassa, ja sinne kävelee rautatieasemalta viidessä minuutissa.

Huomaa, että Tampereen kansi aiheuttaa muutoksia Ratapihankadun liikennejärjestelyihin.


Paikka:
Technopolis Yliopistonrinne
Kalevantie 2, 33100 Tampere

Pääsisäänkäynnin (Kalevantie) aulapalvelusta opastetaan kokoustilaan. Pääsisäänkäynti ja aulapalvelu ovat A-talossa, 3. kerroksessa.
Parkkitalon osoite: Ratapihankatu 51 (kuva alla)


Pysäköinti:
Vieraiden pysäköintipaikat sijaitsevat katutasossa Ratapihankadun puolella. Osoite navigaattoriin on Ratapihankatu 51. Pysäköintimaksu maksetaan etukäteen. Maksuvälineenä voi käyttää korttia, kolikoita tai Easypark-, Parkman- tai Moovy-sovellusta.

Pysäköintimaksu määräytyy saapumisajan mukaan seuraavasti:

Pysäköintiaika / maksu:
klo 7–15: 2,50 € / tunti
klo 15–7: 1,50 € / tunti
24 tuntia: 35 €

Vieraiden pysäköintipaikat sijaitsevat katutasossa, mutta pysäköintihalliin voi ajaa, jos siellä on tilaa. Pysäköintihalliin ajettaessa puomilta saa lipukkeen, jolla pysäköinti maksetaan maksuautomaattiin pois lähtiessä. Pysäköintihallissa on maksuautomaatteja. Pysäköinti on maksullista Technopoliksen parkkitalossa sekä ulkona katutasossa.


Mikäli Technopoliksen parkkipaikat ovat täynnä, niin jatka Ratapihankatua eteenpäin ja käänny oikealle Åkerlundinkadulle. Vastaan tulee kaksi parkkitaloa, ensin P-Tullintori ja sitten P-Tampere-talo. Tule P-Tullintorilta ja P-Tampere-talolta mäkeä ylös Kalevantielle ja tien yli Technopoliksen rakennusta kohti.

Saapuminen omalla autolla Technopolikselle:
Helsingin ja Turun suunnasta tullessasi moottoritietä, tulet Viinikan liikenneristeykseen. Valitse Tampere-talolle ohjaava kaista ja käänny vanhan rautatiesillan alta ajamisen jälkeen liikennevaloista vasemmalle. Jatka Ratapihankatua eteenpäin, Technopoliksen P-talo tulee vastaan oikealla puolella (osoite Ratapihankatu 51).
Vaasan tai Jyväskylän suunnasta tullessasi, poistu ohitustieltä Tampere -rampista, numero 40. Tämän jälkeen noudata edellä olevia ohjeita Viinikan liikenneristeyksestä alkaen.

Tule Technopoliksen parkkitalosta hissillä kolmanteen kerrokseen, aulapalveluun.


Tarkempia ohjeita löydät Technopolis Yliopistonrinteen sivulta:

https://technopolisglobal.com/fi/toimitilat/tampere/yliopistonrinne/saapumisohjeet/