SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI: TECHNOPOLIS YLIOPISTONRINNE

Technopolis Yliopistonrinne sijaitsee Tampereen keskustassa, ja sinne kävelee rautatieasemalta viidessä minuutissa.

Huomaa, että Tampereen Kannen areena saattaa aiheuttaa muutoksia Ratapihankadun liikennejärjestelyihin.


Paikka:
Technopolis Yliopistonrinne
Kalevantie 2, 33100 Tampere

Pääsisäänkäynnin (Kalevantie) aulapalvelusta opastetaan kokoustilaan. Pääsisäänkäynti ja aulapalvelu ovat A-talossa, 3. kerroksessa.
Parkkitalon osoite: Ratapihankatu 51 (kuva alla)


Pysäköinti:
Vieraspysäköinti on pääosin katutasolla P1-alueella, mutta jos parkkihallissa P2 on tilaa, myös sinne voi ajaa. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi Ratapihankatu 51.

P1-alue katutaso:


  • Vieraspaikoille ajetaan Ratapihankadun puolelta ja paikat sijaitsevat katutasossa P1-alueella. Huomioithan, että pysäköinti on P1-alueella on käynnistettävä sovelluksissa heti alueelle ajaessa. Voit käyttää myös Moovy-, Easypark- tai Parkman -sovelluksia sekä yleisimpiä maksukortteja pysäköinnin maksamiseen. Maksuautomaatti sijaitsee pysäköintikannella.


P2-alue pysäköintihalli:


  • Pysäköintialueelle P2 ajetaan aina puomin kautta. Moovy käynnistää pysäköinnin automaattisesti ja pysäköinti maksetaan poistuessa joko Moovy-sovelluksessa tai maksuautomaatilla.
  • Moovy-sovellus kannattaa asentaa etukäteen, niin pysäköinti on sujuvampaa.
Pysäköintihinnat (sis. alv):


  • Tunti: 3,00 € / h
  • Vuorokausi: 35,00 €


Kiinteistön ollessa suljettuna, jalankulku kiinteistöstä ulos ja takaisin tapahtuu Moovy-sovelluksessa olevalla ovi-koodilla D-rappukäytävässä.


Mikäli Technopoliksen parkkipaikat ovat täynnä, niin jatka Ratapihankatua eteenpäin ja käänny oikealle Åkerlundinkadulle. Vastaan tulee kaksi parkkitaloa, ensin P-Tullintori ja sitten P-Tampere-talo. Tule P-Tullintorilta ja P-Tampere-talolta mäkeä ylös Kalevantielle ja tien yli Technopoliksen rakennusta kohti.

Saapuminen omalla autolla Technopolikselle:
Helsingin ja Turun suunnasta tullessasi moottoritietä, tulet Viinikan liikenneristeykseen. Valitse Tampere-talolle ohjaava kaista ja käänny vanhan rautatiesillan alta ajamisen jälkeen liikennevaloista vasemmalle. Jatka Ratapihankatua eteenpäin, Technopoliksen P-talo tulee vastaan oikealla puolella (osoite Ratapihankatu 51).
Vaasan tai Jyväskylän suunnasta tullessasi, poistu ohitustieltä Tampere -rampista, numero 40. Tämän jälkeen noudata edellä olevia ohjeita Viinikan liikenneristeyksestä alkaen.

Tule Technopoliksen parkkitalosta hissillä kolmanteen kerrokseen, aulapalveluun.


Tarkempia ohjeita löydät Technopolis Yliopistonrinteen sivulta:

https://technopolisglobal.com/fi/toimitilat/tampere/yliopistonrinne/saapumisohjeet/