SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI: TECHNOPOLIS YLIOPISTONRINNE

Paikka:
Technopolis Yliopistonrinne
Kalevantie 2, 33100 Tampere

Pääsisäänkäynnin (Kalevantie) aulapalvelusta opastetaan kokoustilaan. Pääsisäänkäynti ja aulapalvelu ovat A-talossa, 3. kerroksessa.
Parkkitalon osoite: Ratapihankatu 51 (kuva alla)

Pysäköinti:
Technopoliksen parkkitalon osoite on Ratapihankatu 51.
Pysäköinti on maksullista Technopoliksen parkkitalossa sekä ulkona katutasossa. Huom! Technopoliksen parkkitalon katutasossa pysäköinti tulee maksaa etukäteen maksuautomaattiin tai käyttää Moovy-, Easypark- tai Parkman-sovellusta.

Mikäli Technopoliksen parkkipaikat ovat täynnä, niin jatka Ratapihankatua eteenpäin ja käänny oikealle Åkerlundinkadulle. Vastaan tulee kaksi parkkitaloa, ensin P-Tullintori ja sitten P-Tampere-talo. Tule P-Tullintorilta ja P-Tampere-talolta mäkeä ylös Kalevantielle ja tien yli Technopoliksen rakennusta kohti.

Saapuminen omalla autolla Technopolikselle:
Helsingin ja Turun suunnasta tullessasi moottoritietä, tulet Viinikan liikenneristeykseen. Valitse Tampere-talolle ohjaava kaista ja käänny vanhan rautatiesillan alta ajamisen jälkeen liikennevaloista vasemmalle. Jatka Ratapihankatua eteenpäin, liikennevalojen jälkeen oikealla on Technopoliksen P-talo (osoite Ratapihankatu 51).
Vaasan tai Jyväskylän suunnasta tullessasi, poistu ohitustieltä Tampere -rampista, numero 40. Tämän jälkeen noudata edellä olevia ohjeita Viinikan liikenneristeyksestä alkaen.

Tule Technopoliksen parkkitalosta hissillä kolmanteen kerrokseen, aulapalveluun.