Kauppakamarit goes Nordic Business Forum 2019

Kauppakamarin jäsenien viimeinen mahdollisuus ostaa liput early-bird hintaan on tänään.

Nordic Business Forum on yksi maailman johtavista liike-elämän seminaareista. Vuoden 2019 seminaarin teemoina ovat kasvu, markkinointi ja innovaatio, ja puhujina ovat mm. George Clooney, Randi Zuckerberg, Steve Wozniak, Brené Brown, Sara Blakely, ja Daniel Pink. https://www.nbforum.com/nbf2019/

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.-10.10.2019. Kaksipäiväisessä tapahtumassa saat uusia ideoita kasvuun ja kehittämiseen maailman johtavilta bisnesajattelijoilta ja asiantuntijoilta sekä tapaat ja pääset verkostoitumaan 7.500 muun seminaarivieraan kanssa.

Olemme sopineet lippuyhteistyöstä Nordic Business Forumin kanssa. Kauppakamarin jäsenet voivat ostaa 1.-12.4.2019 välisenä kampanja-aikana lipun tällä hetkellä voimassa olevaan early bird -hintaan, joka sisältää erikoisetuna istumapaikkavarauksen (arvo 150 € + alv.). Lisäetuna järjestämme tapahtuman avauspäivän lounaan yhteydessä oman ”Kauppakamarit goes Nordic Business Forum 2019” oheistapahtuman, jossa virittäydymme tapahtuman tunnelmaan. Seminaarisaliin meille varataan ja merkitään Kauppakamari-tuolihupuin istumapaikat ja ryhmämme sijoitetaan yhteen hyville keskeisille paikoille.

Lunastaaksesi tarjouksen käytä koodia chamber2019 lipun oston yhteydessä (huomioithan, että tämä kampanjatarjous voimassa ainoastaan 1.-12.4.2019).

Mikäli sinulla on jo aiemmin hankittu lippu tapahtumaan, voit liittyä jäsenkampanjaan tekemällä paikkavarauksen 50% alennuksella (75 € + alv.) paikkavarauksesta käyttämällä koodia chamber2019seat.

Tarkista, ennen ostoa, että saat tämän 50 % alennetun kampanjahinnan!

Nordic Business Forum tapahtumissa ei ole osallistujille nimettyjä istumapaikkoja, vaan paikat täytetään sisääntulojärjestyksessä.