Kauppakamarin striimikoulutukset

Kauppakamarin suosittuihin koulutuksiin on nyt mahdollista osallistua myös striiminä. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Striimit ovat katsottavissa viikon ajan koulutuksen jälkeen. Striimikoulutukset järjestää Helsingin seudun kauppakamari.


Aiheina muun muassa:

  • Tehokoulutus: Koronavirus ja työnteon estyminen 20.3.2020
    Mitä velvoitteita työnantajalla on tilanteessa, jossa terveen työntekijän työnteko estyy karanteenin takia? Voidaanko teettää etätöitä? Maksetaanko palkkaa? Korvaako Kela? Kertyykö vuosilomaa? Saako lomaa siirtää karanteenin takia? Tarjolla oleva työ vähentyy? Mitä jo joudutaan lomauttamaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä striimattavassa koulutuksessa.

  • Tehokoulutus: Lomautukset ja YT-menettely 23.3.2020
    Koronaviruksesta tai muusta yllättävästä tapahtumasta johtuva työn äkillinen vähentyminen voi vaatia yrityksiltä nopeita mukautustoimia. Yksi tehokkaimmista on henkilöstön lomauttaminen tilapäisesti tai tarvittaessa pidemmäksikin ajaksi. Lomautuspäätöksen tekeminen edellyttää YT-neuvottelujen käymistä.

  • Vientikaupan ajankohtaispäivä 24.3.2020
    Ajankohtaispäivä tarjoaa kaikille viennin parissa työskenteleville kattavan katsauksen vientikaupan sääntelyn viimeaikaisista ja tulevista muutoksista.

  • Jari Parantainen: Palveluiden tuotteistaminen 7.5.2020

Asiakkaasi ei tajua myyjiesi mongerrusta, palvelusi toimitus vaihtelee holtittomasti, valikoimastasi puuttuu napakka sisäänheittotuote – kuulostavatko oireet tutuilta?