Hyvän mielen verkkokauppa - käynnistetään taas vuodelle 2022

Joulu on hyvän mielen aikaa. Perinteisten joulukorttien sijaan Tampereen kauppakamari tarjoaa Sinulle yksinkertaisen ja vaikuttavan tavan laittaa joulumuistamiseen käytettävät varat tuomaan hyvää mieltä paikallisesti.


Hyvän mielen verkkokauppa avattiin ensi kerran 14 vuotta sitten, jotta joulun alla voidaan lahjoittaa varoja hyväntekeväisyyteen. Muutaman vuoden tauon jälkeen päätimme avata verkkokaupan uudelleen, tällä kertaa yhteistyökumppaninamme toimii Tampereen Lastenklinikan Tuki ry.​​​​​​​


Kun lapsi sairastuu, joutuu koko perhe usein koville. On paljon tunteita ja kysymyksiä, ja silloin perhettä auttaa, kun tapaa muita samassa tilanteessa olevia. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry järjestää myös vertais- ja vapaa-ajantoimintaa perheille ja edistää omalta osaltaan perheiden hyvinvointia.
Hyvän mielen verkkokaupasta voit osallistua Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n keräykseen


Oma perhe, kivat ja hyvät hoitajat ja lääkärit, riittävästi leikkimistä, lelut, pelit, kirjat ja unikaveri ovat monelle lapselle ne kaikkein tärkeimmät jutut. Keräysvarat auttavat meitä hankkimaan kaikkea sitä tärkeintä. Vaikka uusi Lasten ja nuorten sairaala on nyt avoinna, lahjoitusvaroja tarvitaan edelleen. Kohdennamme valtaosan meille tulevista lahjoituksista siihen, että lapsi saa sairaalassakin olla lapsi. Kuuntelemme tarkasti, mitä milläkin osastolla tarvitaan, ja sovitamme näiden tarpeiden kanssa yhteen meille lahjoittaneiden toiveet.

Tuemme Taysin Lasten ja nuorten sairaalaa myös vauhdittamalla lasten sairaanhoidossa tarvittavien laitteiden hankintaa. Näin saadaan uusinta teknologiaa käyttöön nopeammin kuin se muuten olisi mahdollista.


Tärkeä tukikohteemme on myös lasten sairauksien tutkimus. Erityisen ajankohtaisia ovat esimerkiksi lasten uusien lääkehoitojen tutkimus, suolistosairaudet, hengityssairaudet sekä lasten- ja nuorten psykiatria.


Hyvän mielen verkkokauppa on osa yritysten ja kauppakamarin yhteiskuntavastuuta sekä yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä. Tavoitteena on synnyttää hyvän mielen positiivinen kierre lähiympäristöön.


Rahankeräyksen järjestäjä: Tampereen Lastenklinikan Tuki ry. Arvo Ylpön katu 6, Tampere. Puhelin: 050 4311987. Lupanumero: RA/2021/1286
Rahankeräyksellä kerätyt varat käytetään TAYS:n lapsipotilaiden hoitomahdollisuuksien, hoito-olosuhteiden, lasten kuntoutuksen ja kehityksen sekä sairaiden lasten vanhempien tukemiseen ja tiedottamiseenTampereen kauppakamari laskuttaa teiltä valitsemanne summan ja lähettää teille nimikoidun sähköisen joulukortin. Tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.


Yhteystiedot: Reetta Heinonkoski

puh. 0405806963

reetta.heinonkoski@tampereenkauppakamari.fi