TAMPEREEN KAUPPAKAMARI

Olemme Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä. Valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Järjestämme mm. verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme muita liiketoimintaan liittyviä palveluita. Meillä on jäsenenä yli 2000 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja rahoitamme toimintamme jäsenmaksuilla sekä erilaisilla palveluilla.

Lue lisää jäsenyydestä.Tampereen henkilöratapihan kehittäminen merkitsee muun muassa uusia asemalaitureita. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kolmen radan ylittävän sillan ja Itsenäisyydenkadun alikulun uudistaminen.

Tampereen henkilöratapihan korjaus saamassa 163 miljoonaa euroa

Hallituksen budjettiesitys ensi vuodelle sisältää Pirkanmaalle sekä hyvää että huonoa. Tampereen henkilöratapihan toivottuun ja odotettuun uudistamiseen esitetään 163 miljoonaa euroa, mutta Valtatien 9 korjauksesta esityksessä ei sanota sanaakaan.

Lue lisää

Yritykset kertovat vähentävänsä tai jo vähentäneensä Kiina-riippuvuutta esimerkiksi hakemalla vaihtoehtoisia toimituskanavia Kiinasta aiemmin hankituille materiaaleille ja raaka-aineille.

Vientijohtajakysely: Kiinan rooli kauppakumppanina vähenemässä

Kauppakamarien vientijohtajakysely kertoo, että 28 prosenttia vientijohtajista arvioi Kiinan roolin kauppakumppanina vähenevän. Kysely kertoo myös, että geopoliittisen epävarmuuden uskotaan jatkuvan vahvana.

Lue lisää


​​​


Elisa Saarisen mukaan strateginen kumppanuus johtavien finanssiteknologiayhtiöiden kanssa avaa uusia rahoitusmahdollisuuksia suomalaisille pk-yrityksille ja sijoittajille.

Vauraus Suomi solmi kansainvälisiä kumppanuuksia

Vauraus Suomi on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisten finanssiteknologiayhtiöiden Exaloanin ja Chartered Investmentin kanssa.

Lue lisää


Markus Sjölund, Tampereen kauppakamari.

Kuokat maahan ja nosturit pystyyn

Kesä on kääntynyt kohti syksyä, ja aamut sarastavat usvaisina myös taloudessa. Viime aikoina on luettu konkurssien kasvusta Pirkanmaallakin. Erityisen hankala tilanne on rakennusalalla.

Lue lisää


Virpi Ojakangas.

Tiimin voima merkityksen tunteen vahvistajana

Merkityksen tai tarkoituksen tunne tarvitaan sitoutumisen, innostumisen, ilon ja ratkaisukeskeisen ajattelun pohjaksi.

Lue lisää