Kauppakamarin jäsenyrityksissä 4600 kesätyöpaikkaa

Tampereen kauppakamarin kesätyöpaikkakyselyyn vastanneissa 240 jäsenyrityksessä on ensi kesäksi tarjolla noin 4600 kesätyöpaikkaa. Kesätyöntekijöitä palkataan kaikilla toimialoilla suunnilleen saman verran kuin viime vuonna.

Lue lisää

Kauppakamarit: Liikenne 12 -suunnitelman rahoituspohja on riittämätön

Kauppakamarien mielestä liikenteen infran rahoituspohja on riittämätön sellaisena kuin se on esitetty Liikenne 12 -suunnitelmassa. Tampereen kauppakamari listaa omassa lausunnossaan konkreettisia väylähankkeita, joilla Pirkanmaalla päästäisiin suunnitelmaluonnoksessa esitettyihin tavoitteisiin.

Lue lisää

Ministeri Skinnari yrityksille: Kiiruhtakaa! Kansainvälisillä markkinoilla mennään jo lujaa

– Maailma on tällä hetkellä täynnä markkinataskuja. Pääviestini on, että suomalaisten yritysten on nyt lähdettävä liikkeelle, patisti Tampereen kauppakamarin teollisuusvaliokunnassa vieraillut kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari.

Lue lisää


​​​


Hallituspartnerit-verkostossa jo tuhat jäsentä

Pk-yritysten kilpailukykyä hallitustyön avulla parantavaan Hallituspartnerit-verkostoon kuuluu jo tuhat jäsentä 11 alueyhdistyksessä. Hallituspartnerit on tällä hetkellä Suomen suurin ja ainoa valtakunnallisesti toimiva hallitusosaajien verkosto.

Lue lisääTyö muuttuu, entä ihmiset?

Kuinka paljon aikaa ja rahaa epävarmuus ja muutokset työpaikallasi vievät? Kuinka paljon ne aiheuttavat turhautumista ja pahaa mieltä? Kuinka usein käykään niin, että pitkään suunnitellut muutokset jäävät toteutumatta, kun ihmisiä ei saada mukaan? Pahimmassa tapauksessa seurauksena on ilmapiirin huononemista, epäsopua ja uupumista.

Lue lisää