Tampereen kauppakamarin johtaja Juha Koski, vaalivaliokunnan puheenjohtaja, Telian paikallisjohtaja Harri Viljanen ja Tampereen kauppakamarin puheenjohtaja, OCIO Oy:n partner Minna Metsälä hioivat syyskokouskuviot kuntoon. – Kauppakamarin valiokuntiin on enemmän halukkaita tulijoita kuin mukaan mahtuu, mikä kyllä kertoo kauppakamarin vetovoimasta, arvioi Harri Viljanen.

Minna Metsälä jatkaa kauppakamarin puheenjohtajana

OCIO Oy:n partner Minna Metsälä jatkaa Tampereen kauppakamarin puheenjohtajana. Tampereen Konepajojen toimitusjohtaja Juhani Lehti ja Asianajotoimisto Klingendahlin toimitusjohtaja Kari Koskinen jatkavat varapuheenjohtajina.

Lue lisää

Hallitusten välisen ilmastopaneelin IPPC:n ilmastoraportti vuonna 2018 herätti, ja yritykset ovat entistä kiinnostuneempia oman alansa ympäristövaikutuksista. Se huomattiin myös Keskuskauppakamarin päästövähennyskoulutuksessa Tampereella.

Ilman tekoja ei synny ilmastotekoja

Kun yrityksissä mietitään oman toiminnan aiheuttamia ympäristövaikutuksia – esimerkiksi päästöjä – vähennysmahdollisuuksia kyllä löytyy. Niihin tarttumiseen pitää vain olla tahtoa, tietoa ja taitoa.

Lue lisää


​​​


Itse asiasta kuultuina: Lojer Oy:n vientijohtaja Pekka Koski (vas.) ja toimitusjohtaja Ville Laine lähettivät vientipalkinnon jakotilaisuuteen messuterveiset Medica-messuilta Saksasta.

Pirkanmaan vientipalkinto Lojer Oy:lle

Pohjoismaiden suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja elinkaaripalvelujen tuottaja Lojer Oy on saanut Tampereen kauppakamarin ja Tampereen nuorkauppakamarin Pirkanmaan vientipalkinnon 2019. Satavuotias yritys on vahvistanut vientiään pitkäjännitteisesti 1960-luvulta lähtien.

Lue lisää


Toimitusjohtaja Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari.

TEN-T ja CEF – tärkeitä meille nyt pääradan vuoksi

Päärata Helsinki-Tornio on saatava osaksi ydinverkkokäytävää ja varmistettava pääradalle valtion budjettiin seuraaville vuosille riittävästi euroja TEN-T-laatukriteerien edellytysten täyttämiseksi.

Lue lisää


Natalia Saukkonen

Yritysten investointipäätöksillä
iso rooli kestävyysmuutoksessa

Edelläkävijäyritykset voivat edistää kestävyysmuutosta investoimalla vähäpäästöisempiin teknologioihin.

Lue lisää