TAMPEREEN KAUPPAKAMARI

Olemme Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä. Valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Järjestämme mm. verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme muita liiketoimintaan liittyviä palveluita. Meillä on jäsenenä yli 2000 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja rahoitamme toimintamme jäsenmaksuilla sekä erilaisilla palveluilla.

Lue lisää jäsenyydestä.Kahdellasadalla suomalaisella pk-yrityksellä on mahdollisuus ottaa ensiaskeleet ilmastotyössä helposti ja maksuttomasti.

Vielä ehtii hakea mukaan ilmaiseen ilmasto-ohjelmaan

Keskuskauppakamarin maksuton ilmasto-ohjelma yrityksille lupaa käytännönläheistä koulutusta ja opastusta aidosti vaikuttaviin ilmastotekoihin. Hakuaika ohjelmaan jatkuu marraskuun loppuun asti.

Lue lisää

Syyskokouksen kuunneltu ja kuvattu vieras, Aamulehden vastaava päätoimittaja Sanna Keskinen puhui kokousväelle median murroksesta, Aamulehden tulevaisuudesta ja tamperelaisuudesta. Mikko Honkala ikuisti yhteisen kuvan, taustalla Jani Vilpponen.

Kamarin syyskokous: Juhani Lehti jatkaa puheenjohtajana, valiokuntiin on tungosta

Tampereen Konepajojen toimitusjohtaja Juhani Lehti jatkaa Tampereen kauppakamarin puheenjohtajana vuonna 2024. Puheenjohtajistossa uutena aloittaa Purson toimitusjohtaja Jussi Aro.

Lue lisää


​​​


– Energiasiirtymän edistämisessä ei ole teknologista hopealuotia. Tarvitsemme useita ratkaisuja, joista osa on jo olemassa. Lisäksi uusille innovaatioille on kova tarve, Mika Anttonen sanoi vieraillessaan kauppakamarin finanssivaliokunnassa.

”Lopetetaan hiilivoimaloiden rakentaminen vuoteen 2025”

YK:n ilmastokokouksen COP28:n kynnyksellä Tampereella vieraillut Mika Anttonen maalasi realistisen kuvan energiasiirtymästä. Tavoitteet uhkaavat karata käsistä ja fossiilisista polttoaineista luopuminen on tuskallisen hidasta. Toivoaan ei silti kannata menettää.

Lue lisää


Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari.

Saavutettavuus painaa yritysten sijoittumispäätöksissä

Vastuulliset ja kestävästi toimivat suomalaiset yritykset hakeutuvat hyvien liikenneyhteyksien ääreen ja helposti saavutettaville alueille.

Lue lisää


Tuomas Tuokkola.

Muistatko, kun sinua kehuttiin?

Avoimuus. Tuo iso sana on tuttu arvokeskusteluista, työpaikan huoneentauluista ja jääkiekkojoukkueen pukukopeista. Uskallan väittää, että valitettavan usein ja yhteisöstä riippumatta se jää vain seitsemäksi kirjaimeksi.

Lue lisää