TAMPEREEN KAUPPAKAMARI

Olemme Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä. Valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Järjestämme mm. verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme muita liiketoimintaan liittyviä palveluita. Meillä on jäsenenä yli 2000 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja rahoitamme toimintamme jäsenmaksuilla sekä erilaisilla palveluilla.

Lue lisää jäsenyydestä.Juhani Lehti jatkaa kauppakamarin puheenjohtajana

Tampereen Konepajojen toimitusjohtaja Juhani Lehti jatkaa Tampereen kauppakamarin puheenjohtajana. Varapuheenjohtajina niin ikään jatkavat Kristiina Michelsson ja Jani Vilpponen.

Lue lisää

Valmistaudu verotarkastukseen huolella, käytä vastineoikeutesi

Verotarkastukseen joutuvan yrityksen on valmistauduttava tapahtumaan hyvin ja oltava rehellinen. Kun verottaja antaa mahdollisuuden lausua verotarkastuskertomuksesta, vastineoikeus kannattaa käyttää hyväkseen huolella.

Lue lisää

Pirkanmaan talous selvisi pandemiavuodesta 2020 vähin vaurioin

Ensimmäisen pandemiavuoden vaikutukset Pirkanmaan yritysten liikevaihtoon olivat lopulta vähäisiä. Maakunnan kaikkien toimialojen kokonaisliikevaihto vuonna 2020 supistui vain 0,4 prosenttia. Matkailu- ja ravintola-alalle vuosi oli kuitenkin erittäin vaikea.

Lue lisää


​​​


Lojer kääntää koronaa edukseen uusin keinoin

Kun koronapandemia sulki maailman ja matkustus loppui, Lojer Oy:n markkinoinnissa ja myynnissä otettiin nopeasti käyttöön uudet keinot. Paukkuja suunnattiin online-markkinointiin ja tuotteille alettiin järjestää koulutuswebinaareja. Ennätyshyvä tilauskanta osoittaa nyt, että asioita on tehty oikein.

Lue lisää


Kunnianhimoa ja tosiasioita

Toisen koronavuoden kääntyessä loppusuoralle on paikallaan katsoa kuluneen vuoden ilmiöitä. Kesän jälkeen alkanut yhteiskunnan avautuminen on sujunut ilman suurempia ongelmia.

Lue lisää


Hallitustyö kriisin jälkeen

Kun koronakriisi on ainakin osittain helpottanut, on hyvä hetki pohtia, mitä ”täydellisestä myrskystä” olisi syytä ottaa mukaan hallitustyöhön. Suurin opetus liittynee hallituksen rooliin, kykyyn johtaa huomista, rakentaa skenaarioita ja johtaa datalla.

Lue lisää