TAMPEREEN KAUPPAKAMARI

Olemme Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä. Valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Järjestämme mm. verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme muita liiketoimintaan liittyviä palveluita. Meillä on jäsenenä yli 2000 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja rahoitamme toimintamme jäsenmaksuilla sekä erilaisilla palveluilla.

Lue lisää jäsenyydestä.Toimiston aukioloajat

Toimistomme on suljettu perjantaina 20.5. Henkilöstön koulutuspäivän vuoksi. Palvelemme asiakkaitamme kuitenkin normaalisti vientiasiakirjat.fi palvelun kautta.

Lue lisää

Cargotecilla kestävä kehitys on vahva tavoite sekä arvo kaikessa liiketoiminnassa. Pettersson muistutti, että kehittyvä teknologia voi olla tukemassa tämän tavoitteen saavuttamista. Kuvassa Antti Eskelinen (vas.), Tommi Pettersson, Riku Granat ja Antti Savolainen.

Teollisuuden vallankumouksesta toiseen

Teollisuus 4.0 – vai jo 5.0? Laajalti puhuttanut ilmiö etenee nyt vauhdilla seuraavan kehitysvaiheen jo häämöttäessä. Maailmanlaajuinen muutos puskee yrityksiä eri aloilla kehittymään ja miettimään strategiaansa uudelleen.

Lue lisää

Markus Lehtinen (vas.) ja Timo Ritakallio (oik.) jakoivat Keskuskauppakamarin tunnustukset pitkästä kauppakamarityöstä ja ansiokkaasta toiminnasta elinkeinoelämän hyväksi Juha Luomalalle (toinen vas.) ja Kari Horsmalahdelle. Kuvasta puuttuu palkittu Seija Kivimäki, joka ei osallistunut juhlaan työesteen takia.

Valkeakosken kauppakamariosasto järjesti tuplajuhlat

Valkeakosken kauppakamariosasto vietti koronan takia vuodella siirrettyä 50-vuotispäiväänsä ja juhli samalla 150 vuotta tänä vuonna täyttävää Valkeakosken teollisuutta. Historian siipien havina tuntui tuplajuhlassa monin tavoin.

Lue lisää


​​​


Avant Tecnon talousjohtaja Ari Nevala vastaanotti Vuoden 2021 yrityskummi -tunnustuksen Pirkanmaan Yrityskummien kevätkokouksessa Tampereella hallituksen puheenjohtaja Tapio Sompilta (vas.), toiminnanjohtaja Tapani Kaskelalta ja viestintätoimikunnan puheenjohtaja Lelle Niemelältä.

Ari Nevala on Vuoden yrityskummi 2021

Pirkanmaan Vuoden 2021 yrityskummi on Ylöjärvellä toimivan Avant Tecnon talousjohtaja Ari Nevala. Hän pitää kummia ennen kaikkea kuuntelijana, joka auttaa löytämään ratkaisuja joskus ehkä kyseenalaistamallakin.

Lue lisää


Toimitusjohtaja Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari.

Nato ja MM-kisat

Suuria hetkiä. Päättäväisellä yhteistyöllä Suomea lähdetään viemään kohti Nato jäsenyyttä. Samaan aikaan jääkiekon MM-kisat ovat käynnistyneet Helsingissä ja Tampereella.

Lue lisää


Matti Apunen.

Poliisi pompottaa taas

Vuosi sitten mediaan alkoi ilmestyä juttuja, joissa varoiteltiin poliisin lupahallinnon ruuhkista. Passin hakeminen edellytti ajan varaamista kuukausia etukäteen tai pitkää jonottamista.

Lue lisää