Tampereen kauppakamari sai viime syksynä akkreditoidun kamarin statuksen ja liittyi alkuperätodistusten akkreditointijärjestelmään läpäistyään Keskuskauppakamarin järjestämän tentin.

Uusi alkuperätodistusten akkreditointijärjestelmä toimii hyvin

Uudistus on lisännyt byrokratiaa, mutta vastineeksi on saatu luotettava ja toimiva järjestelmä.

Lue lisää


Kasvatustieteen tohtori, eversti Vesa Nissinen kokosi ihmisten näkemyksiä hyvästä johtamisesta ja niin syntyivät syväjohtamisen kulmakivet: arvostus, luottamus, innostus ja oppiminen.

Syväjohtamisessa johdetaan edestä ja esimerkillä

– Syväjohtaminen sopii hyvin muutosjohtamiseen, jossa jokaisen on opittava uutta. Ja mikä onkaan muutoksessa vahvin vaikuttamisen keino? Tietenkin johtajan oma esimerkki, suomalaisen syväjohtamisen ”isä” Vesa Nissinen sanoo.

Lue lisää


Viime syksyn Rekrytori-Koulutorin tunnelmaa Kauppakeskus Ratinassa. Kuva Rekrytori

Rekrytorilla tarjolla 8 000 työpaikkaa

Työn ja tekijöiden kohtaamispaikka Rekrytori–Koulutori kerää ennätysmäärän yrityksiä, yhteisöjä ja oppilaitoksia Tampereen Ratinan kauppakeskukseen keskiviikkona 13. helmikuuta klo 11–17.

Lue lisää


​​​


Hyvä innovaatiojärjestelmä on pienen kansan henkivakuutus

If it´s not broken, don't fix it!
– Vanha amerikkalainen sanonta on tullut mieleen Suomen viime vuosien innovaatiopolitiikkaa seuratessa. Muutoksissa olisi hyvä muistaa, että vakaa innovaatiojärjestelmä on pienen kansakunnan henkivakuutus, sanoo DIMECC Oy:n toimitusjohtaja Harri Kulmala.

Lue lisää


Ilmasto vaatii investointeja väyliin!

Pääradan kehittäminen neliraiteiseksi yhdistettynä lentorataan on ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi keskeisin investointi.

Lue lisää


Onnistuuko poliitikoilta purkan jauhaminen kävellessä?

Suomalaiset vaativat kyselyjen mukaan päättäjiltä ripeämpiä ilmastotoimia. Samalla ihmiset haluavat kuitenkin pitää huolta myös taloudesta ja työpaikoista.

Lue lisää