TAMPEREEN KAUPPAKAMARI

Olemme Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä. Valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Järjestämme mm. verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme muita liiketoimintaan liittyviä palveluita. Meillä on jäsenenä yli 2000 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja rahoitamme toimintamme jäsenmaksuilla sekä erilaisilla palveluilla.

Lue lisää jäsenyydestä.Kaikki pirkanmaalaiset sekä Pirkanmaalla toimivat tahot, yritykset ja yhdistykset on kutsuttu mukaan keräykseen. Tampereen kauppakamari jäsenyrityksineen osallistuu kampanjaan.

Tampereen kauppakamari kutsuu jäseniään Ukrainan-keräykseen

Tampereen kaupunki järjestää generaattorien, aggregaattien ja energian tuotantoon liittyvien tarvikkeiden keräyksen ystävyyskaupunki Kiovalle. Laitteet voivat olla käytettyjä, mutta niiden tulee olla toimivia. Keräysaika on 6.–28. helmikuuta.

Lue lisää

Hallituksen puheenjohtajana Kaisu Avotie haluaa kehittää avoimen johtamisen ja yhdessä tekemisen kulttuuria. Kuva Studio Koivunen / Saarioinen.

Vuoden yritysjohtaja Kaisu Avotie korostaa kuluttajien kuuntelemista

Tampereen kauppakamari on valinnut Saarioinen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kaisu Avotien Vuoden 2022 yritysjohtajaksi. Hänet palkittiin pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä Pirkanmaan elinkeinoelämän hyväksi. Tampereen kauppakamari on jakanut julkista kiitosta yritysjohtajille vuodesta 1995.

Lue lisää


​​​


– Haluan saada halliyhtiön voimaan hyvin, mutta totta kai myös hyvistä harjoituspaikoista huolehtiminen on tosi tärkeä asia, TESC:in hallituksen jäsen Tommi Evilä linjaa. Kuva Juho Sallinen.

Tommi Evilä vahvistaa urheilun asiantuntemusta TESC-halliyhtiössä

Suomen Urheiluliiton valmennuspäällikkö ja entinen huippu-urheilija Tommi Evilä vahvistaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy:ssä (TESC) kilpaurheilun ja liikunnan asiantuntemusta.​​​​​​​

Lue lisää


Toimitusjohtaja Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari

Keskitytään oleelliseen, eli Päärataan!

Valtiovarainministeriö julkaisi tiistaina 24.1. selvityksen hankeyhtiöiden ratahankkeista ja niiden taloudellisista edellytyksistä. Selvityksen sisältö ei sinänsä ollut yllättävä, mutta se selkeä viesti, jonka valtiovarainministeriön kansliapäällikkö Juha Majanen antoi, yllätti suoruudellaan.

Lue lisää


Tuuli-Elina Andersén ja Kati Vasell.

Älä kata syntisten pöytää

Tilaisuuksien järjestäminen saattaa vaikuttaa äkkiseltään helpolta tehtävältä, etenkin jos kokemusta tapahtumista on kertynyt enemmän lavan edestä kuin takaa.

Lue lisää