TAMPEREEN KAUPPAKAMARI

Olemme Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä. Valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Järjestämme mm. verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme muita liiketoimintaan liittyviä palveluita. Meillä on jäsenenä yli 2000 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja rahoitamme toimintamme jäsenmaksuilla sekä erilaisilla palveluilla.

Lue lisää jäsenyydestä.Syyskokouksen kuunneltu ja kuvattu vieras, Aamulehden vastaava päätoimittaja Sanna Keskinen puhui kokousväelle median murroksesta, Aamulehden tulevaisuudesta ja tamperelaisuudesta. Mikko Honkala ikuisti yhteisen kuvan, taustalla Jani Vilpponen.

Kamarin syyskokous: Juhani Lehti jatkaa puheenjohtajana, valiokuntiin on tungosta

Tampereen Konepajojen toimitusjohtaja Juhani Lehti jatkaa Tampereen kauppakamarin puheenjohtajana vuonna 2024. Puheenjohtajistossa uutena aloittaa Purson toimitusjohtaja Jussi Aro.

Lue lisää

Tampereen Tiivisteteollisuus sai Pirkanmaan vientipalkinnon 2023

Teollisuudelle tiiviste- ja eristeratkaisuja kehittävä ja valmistava Tampereen Tiivisteteollisuus Oy on saanut Pirkanmaan vientipalkinnon 2023. Tänä vuonna 80 vuotta täyttänyt, kolmannessa polvessa toimiva perheyritys on Pohjoismaiden suurin teollisen tiivistämisen ratkaisutoimittaja.

Lue lisää


​​​


Kaupunginjohtaja Oskari Auvinen ja  Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara ovat tyytyväisiä Kangasalan kasvuvauhtiin. Keskustan seuraava iso rakennusprojekti on torin taakse nouseva Timantti-kortteli.

Lentola, Lamminrahka ja Saarenmaa Kangasalan valttikortit

Kangasala on Tampereen ja sen muiden kehyskuntien tapaan yhä vahvassa nosteessa, vaikka Suomi-kone muualla jo vähän yskähteleekin. Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen sanoo, että Tampereen seutukunnan vetovoima perustuu kuntien väliseen hyvään ja tiiviiseen yhteistyöhön.

Lue lisää


Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari.

Saavutettavuus painaa yritysten sijoittumispäätöksissä

Vastuulliset ja kestävästi toimivat suomalaiset yritykset hakeutuvat hyvien liikenneyhteyksien ääreen ja helposti saavutettaville alueille.

Lue lisää


Tuomas Tuokkola.

Muistatko, kun sinua kehuttiin?

Avoimuus. Tuo iso sana on tuttu arvokeskusteluista, työpaikan huoneentauluista ja jääkiekkojoukkueen pukukopeista. Uskallan väittää, että valitettavan usein ja yhteisöstä riippumatta se jää vain seitsemäksi kirjaimeksi.

Lue lisää