Tampereen kauppakamarin puheenjohtaja Minna Metsälä luovutti kunniakirjan ja toimitusjohtaja Antti Eskelinen kukat Vuoden yritysjohtajaksi valitulle Insta Groupin hallituksen puheenjohtajalle, teollisuusneuvos Markus Mattssonille. Kuva Olli-Pekka Latvala

Markus Mattsson Vuoden yritysjohtaja, Anita Lehikoinen Vuoden elinkeinovaikuttaja

Insta Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja, teollisuusneuvos Markus Mattsson on valittu Pirkanmaan Vuoden yritysjohtajaksi ja opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen Vuoden elinkeinovaikuttajaksi.

Lue lisää


Pirkanmaan ICT-yritykset lupaavat: Meillä valmistut

Ei viittä vaille, vaan meillä valmistut! Tampereen kauppakamari ja sen ICT-valiokunta haluavat edistää opiskelijoiden valmistumista. Ne ovat sitoutuneet Meillä valmistut -kampanjaan, jossa yritykset lupaavat mahdollistaa opintojen etenemisen työn ohessa.

Lue lisää


Palveluvaliokunnan ja uuden liiketoiminnan valiokunnan yhteiskokouksessa Talent Spacessa Finlaysonilla pohdittiin ryhmissä keskustan palveluiden kehittämistä viiden vuoden päähän. Kuva Akira Ropo

Yhteinen valiokuntakokous? Hyvä idea!

Tampereen kauppakamarin valiokunnat ovat tehneet yhteisiä ekskursioita ja myös yhteisiä tilaisuuksia on järjestetty, mutta palveluvaliokunta ja uuden liiketoiminnan valiokunta aloittivat yhteiskokousten kulttuurin.

Lue lisää


​​​


Kreapalin Veikko Törrönen kehittää työkseen yritysten strategioita palvelu- ja liiketoimintamuotoilun menetelmin. – HHJ-kurssin yksi oivallus oli strategian merkitys itseohjautuvuudelle: sitä ei voi olla ilman strategiaa. Tulin heti kurssilla piirtäneeksi siitä kuvankin.

Palveluosaamista hallituksiin

Palvelullistuminen korostuu niin yhteiskunnassa kuin yrityksissäkin. Muutokseen tarvitaan muun muassa palvelumuotoilun osaamista. Onko sitä yritysten hallituksissa? Jos sitä sinne haluaisi viedä, kuinka hallitustyötä tehdään... Tällainen pohdinta sai Kreapalin toimitusjohtajan Veikko Törrösen osallistumaan HHJ-kurssille.

Lue lisää


Infra kuntoon – investoidaan Suomeen!

Seuraavan hallituksen tulee omassa hallitusohjelmassaan sitoutua 10 miljardin euron infrapakettiin.

Lue lisää


Hankekoordinaattori Anne Auramo,Tampereen NMKY.

Voimmeko olla avuksi?

Vahvalla osallisuudella yritykset voivat olla vaikuttamassa lasten tukemiseen ja vakuuttua siitä, että koordinoidulla mallilla tuki menee täysimääräisesti sinne minne sen kuuluukin mennä.

Lue lisää