Tampereen kauppakamarin apulaisjohtaja Markus Sjölund ja henkilöstöpäällikkö Milla Ojala palkittiin Keskuskauppakamarin pronssisin ansiomerkein kauppakamarin syyskokouksessa. Kuva Annikaisa Knuutila

”Verkosto kasvaa ja vaikuttavuus lisääntyy”

Tampereen kauppakamarilaiset Milla Ojala ja Markus Sjölund palkittiin kymmenvuotisesta työpanoksestaan kauppakamarilla. Tulevaisuudesta he uskovat, että kauppakamarin verkosto kasvaa ja vaikuttavuus lisääntyy – joten mielenkiintoista työtä riittää.

Lue lisää

Vossi Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi on 10 000. HHJ-kurssilainen. Palkinnon jakajina Jenna Tuominen ja Juha Koski Tampereen kauppakamarista.

HHJ-kurssin käyneitä jo 10 000

Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnereiden vuonna 2005 aloittaman Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssin (HHJ) on käynyt jo 10 000 suomalaista. Torstaina Vossi Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi palkittiin 10 000:ntena HHJ-kurssilaisena.

Lue lisää


​​​


– Business Finlandin ulkomaista palveluverkostoa kasvatetaan. Tänä vuonna on palkattu kolmisenkymmentä henkilöä, ja painotus on paikallisten kontaktien ja verkostojen tuntemuksessa, Nina Kopola (vas.) kertoi. Sini Kahilaniemi Tampereen tiimistä esitteli Business Finlandin paikallisia palveluja. Kuulolla Seppo Orsila Modulightista.

Team Finland -verkostossa terävöitetään tehtävänjakoa

– Pidän uutta Team Finland -strategiaa hyvänä, sillä siinä määritellään roolit, joiden tunnistaminen on joskus vaikeaa, sanoi Tampereen kauppakamarissa vieraillut Business Finlandin tuore toimitusjohtaja Nina Kopola.

Lue lisää


Minna Metsälä, Tampereen kauppakamarin puheenjohtaja, Ocio Oy:n partner.

Onko sinulla aikaa olla luova?

Uudenlaiset, luovat keinot innostaa henkilöstöä vaativat johdolta kykyä heittäytyä ja päästää irti totutuista johtamisen kaavoista.

Lue lisää


Codeo Oy:n toimitusjohtaja Tommi Aho.

Miksi julkaisemme palkkamme netissä?

Läpinäkyvyys on vastuullisuuden paras ajuri.

Lue lisää