Aura Salla totesi korostavansa Euroopan komission merkitystä, mutta myös, ettei sitä voi korostaa tarpeeksi. – Komissiossa pitää ennakoida, näkyä ja vaikuttaa. Olen itse ollut lobattavana viisi vuotta, ja sen sanon, että kyllä suomalaisten presenssin pitää olla jatkossa nykyistä parempi. On lobattava vahvemmin. On oltava hereillä, kun veropolitiikkaa tai uusia säädöksiä suunnitellaan. Rohkaisen elinkeinoelämää käyttämään hyväksi ammattilobbareita.

Aura Salla patistaa parantamaan EU-aktiivisuutta

Pitää tuntea Euroopan unionin toiminnat ja tasot. Pitää osata vaikuttaa asioihin oikeassa vaiheessa – ja pitää vaikuttaa vahvasti. Tällaisen viestin Tampereen kauppakamarin kevätkokoukseen toi Euroopan komissiossa ulkopoliittisena neuvonantajana toimiva eurovaaliehdokas Aura Salla (kok.).

Lue lisää


Hallituspalkkiot maltillisella tasolla

Lähes puolet pk-yrityksistä tarvitsee hallitukseen lisäosaamista tulevaisuuden haasteisiin vastaamiseksi. Palkkioista hallitusjäsenten rekrytointi ei jääne kiinni.

Lue lisää


Mikko Alatalosta Kukkaispormestari

Tampere sai laulavan Kukkaispormestarin, kun kansantaitelija Mikko Alatalo kruunattiin kunniatehtävään.

Lue lisää


​​​


Satakunnan lennoston komentaja, eversti Aki Heikkinen otti tänä keväänä haltuun paitsi uutta työtään myös uutta konetyyppiä, potkuriturbiinikäyttöistä Pilatus PC-12:ta. – Tämänkin kautta pääsen mukaan ”kenttätyöhön” ja tutustun kentällä työskenteleviin ihmisiin.

HX-hanke – osaamisloikka Satakunnan lennostolle

Satakunnan lennoston uusi komentaja, eversti Aki Heikkisen voi melkein nähdä istuvan hävittäjäkoneessa heittoistuimessa, joka huolellisen valmistautumisen jälkeen lennättää komentajan lennostoineen innostavaan tulevaisuuteen: uuden hävittäjäsukupolven testaamiseen ja käyttöönottoon.

Lue lisää


Hallitustunnustelua Pirkanmaalta

Entä jos hallitustunnustelukysymyksiä laadittaisiin maakunnan elinkeinoelämän näkökulmasta?

Lue lisää


Oikea sana muutokselle on kehitys

... ja kaikki alkaa halusta kehittyä.

Lue lisää