Tampereen kauppakamarin apulaisjohtaja Markus Sjölund ja henkilöstöpäällikkö Milla Ojala palkittiin Keskuskauppakamarin pronssisin ansiomerkein kauppakamarin syyskokouksessa. Kuva Annikaisa Knuutila

”Verkosto kasvaa ja vaikuttavuus lisääntyy”

Tampereen kauppakamarilaiset Milla Ojala ja Markus Sjölund palkittiin kymmenvuotisesta työpanoksestaan kauppakamarilla. Tulevaisuudesta he uskovat, että kauppakamarin verkosto kasvaa ja vaikuttavuus lisääntyy – joten mielenkiintoista työtä riittää.

Lue lisää

Vossi Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi on 10 000. HHJ-kurssilainen. Palkinnon jakajina Jenna Tuominen ja Juha Koski Tampereen kauppakamarista.

HHJ-kurssin käyneitä jo 10 000

Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnereiden vuonna 2005 aloittaman Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssin (HHJ) on käynyt jo 10 000 suomalaista. Torstaina Vossi Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi palkittiin 10 000:ntena HHJ-kurssilaisena.

Lue lisää


​​​


Kymmenen vuotta ammattipurjehtijana opetti Hjallis Harkimolle myös johtamista. Hän antoi paljon päätäntävaltaa, mutta oli aina miehistönsä käytettävissä. Kuva Päivi Eskelinen

Hyvä hallitustyö on kuin aurausmerkkien asettelua

Hyvä hallitus antaa tilaa ja vastuuta operatiiviselle johdolle. Hjallis Harkimolle vastuun jakamisen idea valkeni ensimmäisellä maailmanympäripurjehduksella. Palkkaa hyvin ja johda vähän, oli myös Matti Apusen viesti HHJ-alumniseminaarin yleisölle.

Lue lisää


Minna Metsälä, Tampereen kauppakamarin puheenjohtaja, Ocio Oy:n partner.

Onko sinulla aikaa olla luova?

Uudenlaiset, luovat keinot innostaa henkilöstöä vaativat johdolta kykyä heittäytyä ja päästää irti totutuista johtamisen kaavoista.

Lue lisää


Toimitusjohtaja Katja Piiksi, Tampereen Sarka Oy.

Match made in heaven

Tiedätkö sen tunteen, kun huomaat, että tämä homma toimii?

Lue lisää