Tampereen kauppakamarin apulaisjohtaja Markus Sjölund ja henkilöstöpäällikkö Milla Ojala palkittiin Keskuskauppakamarin pronssisin ansiomerkein kauppakamarin syyskokouksessa. Kuva Annikaisa Knuutila

”Verkosto kasvaa ja vaikuttavuus lisääntyy”

Tampereen kauppakamarilaiset Milla Ojala ja Markus Sjölund palkittiin kymmenvuotisesta työpanoksestaan kauppakamarilla. Tulevaisuudesta he uskovat, että kauppakamarin verkosto kasvaa ja vaikuttavuus lisääntyy – joten mielenkiintoista työtä riittää.

Lue lisää

Vossi Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi on 10 000. HHJ-kurssilainen. Palkinnon jakajina Jenna Tuominen ja Juha Koski Tampereen kauppakamarista.

HHJ-kurssin käyneitä jo 10 000

Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnereiden vuonna 2005 aloittaman Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssin (HHJ) on käynyt jo 10 000 suomalaista. Torstaina Vossi Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi palkittiin 10 000:ntena HHJ-kurssilaisena.

Lue lisää


​​​


– Business Finlandin ulkomaista palveluverkostoa kasvatetaan. Tänä vuonna on palkattu kolmisenkymmentä henkilöä, ja painotus on paikallisten kontaktien ja verkostojen tuntemuksessa, Nina Kopola (vas.) kertoi. Sini Kahilaniemi Tampereen tiimistä esitteli Business Finlandin paikallisia palveluja. Kuulolla Seppo Orsila Modulightista.

Team Finland -verkostossa terävöitetään tehtävänjakoa

– Pidän uutta Team Finland -strategiaa hyvänä, sillä siinä määritellään roolit, joiden tunnistaminen on joskus vaikeaa, sanoi Tampereen kauppakamarissa vieraillut Business Finlandin tuore toimitusjohtaja Nina Kopola.

Lue lisää


Tampereen kauppakamarin toimitusjohtaja Antti Eskelinen.

Kauppakamarin ääni on Pirkanmaan yritysten ääni

Tampereen kauppakamari on ratkaisuhakuinen vaikuttaja ja tässä työssä sillä on vahva mandaatti jäsenkenttänsä laajuuden ansiosta.

Lue lisää


EU-yhteysjohtaja Hannele Räikkönen.

EU tukee Pirkanmaata ilmastotyössä

Työtä on tehtävä, jotta mahdollistetaan EU-rahoituksen hyödyt Pirkanmaan yrityksille ilmastoinvestointeihin.

Lue lisää