TAMPEREEN KAUPPAKAMARI

Olemme Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä. Valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Järjestämme mm. verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme muita liiketoimintaan liittyviä palveluita. Meillä on jäsenenä yli 2000 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja rahoitamme toimintamme jäsenmaksuilla sekä erilaisilla palveluilla.

Lue lisää jäsenyydestä.Työperäisestä maahanmuutosta ratkaisuja sote-alan osaajapulaan

Osaamisperusteista maahanmuuttoa on lisättävä ja yritykset on otettava mukaan sote-palveluiden tuottamiseen, vaativat kauppakamarit aluevaaliteeseissään.

Lue lisää

Kauppakamarikysely: kokemukset ulkomaisista osaajista pääosin myönteisiä

Keskuskauppakamari on huolissaan siitä, että maahanmuuton vauhdittamiseen tähtäävät toimet keskittyvät liikaa asiantuntijoihin ja erityisasiantuntijoihin, vaikka yritykset tarvitsevat osaajia erityisesti työntekijätehtäviin.

Lue lisää

aluevaalit: Yritykset mukaan sote-palvelujen tuottamiseen

Sote-palveluiden saatavuuden, laadun ja tehokkuuden parantaminen vaatii, että yritykset otetaan mukaan sote-palveluiden tuottamiseen nykyistä laajemmin, painottavat kauppakamarit aluevaaliteeseissään.

Lue lisää


​​​


Jääkiekkomuseo avaa uuden näyttelyn aprillipäivänä

Museokeskus Vapriikissa toimiva Suomen Jääkiekkomuseo uusii parhaillaan perusnäyttelyään. Uuteen ilmeeseen pääsee tutustumaan aprillipäivästä alkaen.

Lue lisää


Valtuutetut ratkaisevat sote-uudistuksen onnistumisen

Tulevissa aluevaaleissa valittavat valtuutetut ovat tärkeässä roolissa. He ratkaisevat sote-uudistuksen tavoitteiden saavuttamisen. Valtuutetut päättävät muun muassa monituottajamallin käyttöönotosta, palvelusetelien hyödyntämisestä sekä rakennettavasta palveluverkosta ja budjetista.

Lue lisää


Miten reflektoin, minkälainen johtaja olen?

Johtajalta odotetaan taitoa havainnoida ja ohjata omaa ajatteluaan ja käyttäytymistään. Monet eivät kuitenkaan tunne itseään. Meillä on vahvuuksiemme lisäksi sokeat pisteemme ja taitamattomuutta.

Lue lisää