Menestyvä monikulttuurinen yritys
– tukea kv-osaajien rekrytointiin

Mitä etuja työyhteisön monikulttuurisuus voisi tuoda yrityksellesi? Oletko miettinyt kansainvälisten osaajien rekrytointia?

Lue lisää

YRITYKSET: Koulut pidettävä auki,
ei lisärajoituksia ravintoloille ja matkustamiseen

Koulujen ja päiväkotien sulkeminen, nykyisten matkustusrajoitusten tiukentaminen sekä ravintoloiden toiminnan lisärajoitukset ovat kauppakamarien koronakyselyyn vastanneiden yritysten mielestä haitallisimmat toimet, joita hallitus voi tehdä koronaepidemian ehkäisemisen nimissä.

Lue lisää


koronakysely yrityksille:
Hallitus onnistunut heikosti talouskriisin hoidossa

Yritysten näkemys hallituksen kyvystä hoitaa sekä koronaepidemiaa että sen aiheuttamaa talouskriisiä on laskenut rajusti toukokuusta. Kauppakamarien tuoreen kyselyn mukaan 67 prosenttia kyselyyn vastanneista on sitä mieltä, että hallitus on hoitanut talouskriisiä huonosti.

Lue lisää


​​​


Valmistuksen lisäksi Ata Gears tarjoaa asiakkaiden kilpailukykyä parantavia älykkäitä palveluja ja koulutusyhteistyötä, kuten asiakkaan tuotteiden analysointia ja optimointia sekä etätukea, tuotekehitystä ja tutkimusta. Hanna Miettisen seurana Elias Järvinen (oik.), Antti Hämäläinen, Marko Jaaranen ja Pekka Pöyhönen.

”Aina on tullut jotain uutta”

Hanna Miettinen tuli teekkarina Ata Gearsiin tekemään diplomityötään, sai toinen toistaan vastuullisempia tehtäviä ja kasvoi yhtiön toimitusjohtajaksi. Hän on ottanut paikkansa miehisellä alalla empimättä.
– Kun lähtee opiskelemaan tekniikkaa, tietää tekevänsä töitä miesten kanssa. Miehet ovat työkaverina suoria, ja niin olen minäkin.

Lue lisää


Apulaisjohtaja Markus Sjölund, Tampereen kauppakamari.

Miksi keskustelu kuluttajien ostovoimasta loistaa poissaolollaan?

Monessa muussa maassa lisätään ihmisten ostovoimaa laskemalla veroja. Miksi Suomessa ainut keskustelunaihe on verojen nostaminen?

Lue lisää


Matti Apunen

Patruunoiden elokapina

Loputon jahkaaminen paikallisen sopimisen lisäämisestä on nolo tarina, jossa poliittinen pelkuruus on naamioitu yhteistyöksi ja yhteiskuntarauhan takeeksi.

Lue lisää