Vaikuttamissuunnitelman julkaisu 2021: Osaamisen kehittäminen ja työvoiman saatavuus

Ajankohta: 03.02.2021 08:15-09:00
Paikka: Online
Osoite: -

Aika: Ke 3.2.2021 klo 8.15 - 9.00
Paikka: Online

Vaikuttamissuunnitelmaan on koottu kauppakamarin keskeiset edunvalvonnan tavoitteet ja toimenpiteet vuodelle 2021. Suunnitelma laaditaan yhteistyössä kauppakamarin luottamushenkilöiden kanssa ja se sisältää jäsenyritysten tärkeimmäksi kokemat asiat. Vaikuttamissuunnitelma ohjaa kauppakamarin edunvalvontatyötä. Samalla laaja yleisö, sidosryhmät ja yhteistyökumppanit saavat tietoa kauppakamarin tavoitteista kuluvalle vuodelle.

Vaikuttamissuunnitelma on julkaistu erillisenä julkaisuna yli 10 vuotta. Ensimmäistä kertaa historiassa, Vaikuttamissuunnitelma julkaistaan kolmessa osassa live-lähetyksinä.
 

Osa 2: Osaamisen kehittäminen ja työvoiman saatavuus, 3. helmikuuta klo 8.15–9.00

Työvoimapula tai pula osaavista tekijöistä on jo useamman toimialan haaste, ja työvoiman saatavuuskysymys on levinnyt kaikille toimialoille. Miten saadaan työvoiman kysyntä ja tarjonta kohtaamaan? Entä osaamisen uudistamiseksi peräänkuulutettu jatkuva oppiminen – miten tuetaan sen toteuttamista? Mitä kuuluu koulutuksen järjestäjien, oppilaitosten ja yritysten väliselle yhteistyölle?

Teemaa käsittelevät tavoitteet:

  • Peer Haataja, johtaja, Tampereen kauppakamari

Studiossa:

  • Kati Korolainen-Kujala, Chief People Officer, Kiilto Family Oy / Tampereen kauppakamarin Osaamis- ja työelämävaliokunnan puheenjohtaja
  • Teppo Tapani, rehtori, TAKK
  • Kirsi Viskari, TKI-vararehtori, Tampereen ammattikorkeakoulu

Studiokeskustelua isännöi Tampereen kauppakamarin toimitusjohtaja Antti Eskelinen.

 

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse osallistumislinkin ennen tapahtumaa. Muistathan tarkistaa sähköpostisi oikeinkirjoituksen, jotta linkki tavoittaa sinut.

Huom! Vaikuttamissuunnitelman julkaisu 2021 -osioihin on jokaiselle päivälle oma ilmoittautumisensa. Muiden osien ilmoittautumislomakkeet löydät tapahtumalistauksestamme.Ilmoittaudu