Tapahtumat


Kriisirahoitusinfo yrityksille - Uusi kustannustuki

Ajankohta: 03.06.2020 10:00-11:30
Paikka: Etänä
Osoite: Webinaari + YouTube-striimi

Koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset ongelmat koskettavat suurta osaa alueemme yrityksistä. Business Tampere, Business Finland, Pirkanmaan ELY-keskus, Finnvera, Tampereen kauppakamari ja Pirkanmaan Yrittäjät järjestävät yrityksille kriisirahoitusinfojen webinaarisarjan, jossa käydään läpi poikkeustilanteessa ajankohtaisia yrityspalveluita, rahoitusinstrumentteja sekä ohjeistuksia.  3.6. webinaarissa keskitytään yrityksille suunnattuun uuteen kustannustukeen.

Kriisirahoitusinfoista saat kulloinkin uusimmat ja ajankohtaisimmat tiedot suoraan asiantuntijoilta. 3.6. webinaarin alussa kuullaan hallituksen linjaamasta kustannustuesta yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia. Kustannustuen myötä tarkoitus on ajaa ELY-keskusten ja Business Finlandin koronatilanteen tukihaut hallitusti alas. Tästä alasajosta kuulemme puheenvuorot Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Business Finlandin edustajilta. 

Tilaisuus järjestetään etätoteutuksena ja webinaariyhteyden kautta mukaan mahtuu 300 osallistujaa. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään ti 2.6. klo 14:00 mennessä osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet.

Webinaarin striimiä voi samanaikaisesti seurata Business Tampereen YouTube-kanavalla, missä se on myös tallenteena katsottavissa tilaisuuden jälkeen. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://businesstampere.com/fi/?event=webinaari-kriisirahoitusinfo-yrityksille-3-6. Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan suomenkielisenä.

Tervetuloa!Ilmoittaudu