Etäjohtamisen perusteet haltuun (etäkoulutus)

Ajankohta: Maanantai 19.10.2020, klo 13:00 - 16:00
Paikka: -
Osoite: -

Etäjohtamisesta on koronakriisin ansiosta tullut esimiestyön uusi normaali, niilläkin työpaikoilla, joilla etätyötä ei aiemmin ole tehty. Samalla etätyö tuonut mukanaan erilaisia ihmisten johtamisen haasteita. Miten johdat ja annat tuea etänä? Miten teet etätapaamisista innostavia ja mieleenpainuvia? Miten järjestät etätyötä tekeville virkistäviä työhyvinvointihetkiä?

Nyt on hyvä aika pysähtyä kehittämään etäjohtamisen taitoja!

Paneudumme vuorovaikutteisen iltapäivän aikana etäjohtamisen perusteisiin ja annamme käytännön vinkkejä etäjohtamisen parhaista käytännöistä. Jaamme yritysten parhaat opit koronakevään kokemuksista!
 

Kohderyhmä: Tiiminvetäjät, esimiehet, yritysjohto ja HR-vastuulliset henkilöt, jotka haluavat päivittää tai kehittää etäjohtamisen taitojaan.


Ohjelma:

klo 13:00 koulutus alkaa

  • Miten luot etätyölle selkeät raamit ja pelisäännöt?
  • Miten kommunikoit tavoitteet ja prioriteetit?
  • Miten tuet yhteistyötä ja vuorovaikutusta?
  • Miten varmistat tiedonkulun toimivuuden?
  • Miten huolehdit työntekijöiden jaksamisesta?

klo 16:00 koulutus päättyy

Asiantuntijana toimii sisältömarkkinoinnin asiantuntija, valmennusyrittäjä ja yrittäjämentori Minna Sütö, Creative Compass Oy


Jäsenhinta 280 euroa (+ alv), normaalihinta 560 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen ja sähköisen luentomateriaalin. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta alla olevalla lomakkeella tai puh. 03-230 0555.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!