Kuinka menestyä Etelä-Euroopan markkinoilla (PERUTTU)


Tervetuloa aamukahviseminaariin torstaina 19.3.2020 kello 8.30 – 12.00 kuulemaan Italian ja Espanjan mahdollisuuksista sekä keskustelemaan markkina-asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti Italian, Espanjan ja Portugalin markkinoista kiinnostuneille valmistavan teollisuuden yrityksille.

OHJELMA

08:30  Ilmoittautuminen, aamukahvit ja verkostoitumista

09:00  Tilaisuuden avaus apulaisjohtaja Markus Sjölund, Tampereen kauppakamari


09:10 Maiden liiketoimintamahdollisuudet

  • 9:10 – 9:40  Italian markkinat
    –  Italia markkina-alueena - Jenni Mäkipää, Finnica Consulting, Milano
    –  Italian mahdollisuudet valmistavan teollisuuden yrityksille - Marjaana Karjalainen, Dreamex Consulting, Milano
  • 9:40 – 10:20 Espanjan ja Portugalin markkinat
    – Espanja ja Portugali markkina-alueena ja mahdollisuudet valmistavan teollisuuden yrityksille - Jukka Kivijarvi, International Selected Trade, Madrid

10:20  Verkostoitumista tilaisuuteen osallistuvien muiden yritysten kanssa sekä kahdenkeskiset tapaamiset Italian ja Espanjan/Portugalin asiantuntijoiden kanssa.

12:00  Tilaisuus päättyy
 
Marjaana Karjalainen – Dreamex Consulting
Marjaana Karjalainen on auttanut yli 250 suomalaisyritystä löytämään oikeat  myyntikanavat, yhteistyökumppanit ja toimintatavat Italian markkinoilla. Hänellä on kokemusta erityisesti teknologia- ja ohjelmistoyritysten markkina-avauksista.
 
Jenni Mäkipää – Finnica Consulting
Finnica Consulting on Italian markkina-avauksiin erikoistunut konsulttiyritys. Jenni Mäkipäällä on 18 vuoden kokemus Italian markkinalta erityisesti life science ja food & beverage sektoreilta. Palveluihin kuuluvat esim. markkinastrategiat, markkina-analyysit, myyntikanavien suunnittelu, parnerihaut, asiakashaut, tytäryhtiön perustamiset.
 
Jukka Kivijärvi – Inseltrade
Inseltrade avaa markkinoita suomalaisille yrityksille Espanjassa ja Portugalissa tavoitteena saada asiakkaillensa kumppanuussopimuksia ja kauppaa. Yritykset, joiden tuotteiden pitkän myyntisykli edellyttää myyntityössä pitkäjänteisyyttä ja kustannustehokkuutta hyötyvät eniten Inseltraden palveluista. Inseltrade on auttanut markkinalle kymmeniä yrityksiä. Yrityksen perustajilla on kokemusta markkinasta yli 20 vuotta.


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!