Sisältömarkkinoinnin tehopäivä (lähikoulutus)

Ajankohta: Torstai 27.08.2020, klo 9:00 - 16:00
Paikka: Technopolis Yliopistonrinne
Osoite: Kalevantie 2, 33100 Tampere

Tarvitsetko uusia ideoita ja taitoja sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen? Tule mukaan käytännönläheiseen valmennukseen, jonka aikana opit tekemään sisältömarkkinoinnin visuaalisia materiaaleja sosiaalisen median eri kanaviin, yrityksen nettisivuille ja sähköpostimarkkinointiin.
 
Esittelemme helppokäyttöiset ja edulliset verkkopohjaiset työkalut sosiaalisen median kuvapostausten ja videoiden tekoon ja harjoittelemme niiden käyttöä. Valmennuksessa ei keskitytä tekstintuotantoon, mutta saat runsaasti ideoita somesisällön tuottamiseen, tehokkaampaan otsikointiin ja postausten elävöittämiseen visuaalisin keinoin. Löydät fokuksen tekemiseesi ja saat parhaat vinkit vuositason sisältösuunnitelman tekoon.

Koulutus sisältää seurantaklinikan, joka järjestetään keskiviikkona 9.9. klo 9.00-11.00 etäyhteyksin Microsoft Teams-kokouksena. Klinikan aikana voit jakaa kokemuksia ja hyviä käyntäntöjä muiden koulutukseen osallistuneiden sekä koulutuksen asiantuntijan kanssa ja kysyä vielä tarvittaessa apua sisältömarkkinoinnin asioista.

Kenelle: Sisältömarkkinointia oman toimen ohessa tekevät, palveluitaan markkinoivat yrittäjät sekä muut sisältömarkkinoinnin taitoja vaativissa tehtävissä toimivat (myynti, markkinointi, viestintä, HR). Ei vaadi aiempaa osaamista kuvankäsittelystä tai videoiden työstämisestä – kiinnostus riittää!


Ohjelma:
Klo 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
Klo 9.00 Koulutuksen avaus

 • Sisältömarkkinoinnin ABC
  • Somestrategia ja sisältösuunnitelma
  • Miten tuottaa ja levittää arvokasta, kiinnostavaa sekä aidosti hyödyllistä sisältöä?
 • Yhtenäinen ja johdonmukainen viestintä
  • Miten pidät brändisi kuva- ja värimaailman hallinnassa?
  • Miten luot viestintääsi johdonmukaisen sävyn erilaisissa julkaisukanavissa?
 • Tehokkaat kuva- ja tekstipostaukset sosiaalisessa mediassa
  • Mistä löydät parhaat ilmaiset ja copyrightvapaat kuvapankit?
  • Millä työkaluilla käsittelet kuvien kokoa ja värisävyjä helposti?
  • Miten ja millä työkaluilla luot helposti yksilöllisiä sosiaalisen median kuva- ja tekstipostauksia?
  • Miten luot FB-, LinkedIn tai Instagram-kampanjallesi visuaalisen ilmeen?
 • Helpot videot (valmiista videomateriaaleista)
  • Tunnetko sisällöntuotantoon soveltuvat copyrightvapaan videopankit ja helppokäyttöiset videotyökalut?
  • Miten teet valmismateriaaleista yksinkertaisen ja tehokkaan markkinointivideon tai tuote-esittelyn alle puolessa tunnissa?

 
Klo 16.00 Koulutus päättyy

Tarjoilut: aamukahvit alkaen klo 8.30, lounas klo 11.30, iltapäiväkahvit klo 14.00
 
Huom! Useimmat verkkopohjaiset työkalut ovat englanninkielisiä, joten valmennus edellyttää kohtalaista käytännön kielitaitoa. Saat noin viikkoa ennen valmennusta valmistautumisohjeet, jotka auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn sisältömarkkinoinnin tehopäivästä.
 
Asiantuntijana toimii sisältömarkkinoinnin asiantuntija, valmennusyrittäjä ja yrittäjämentori Minna Sütö, Creative Compass Oy

Jäsenetu!
Jos osallistut sekä "Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot" (1.10.) että "Sisältömarkkinoinnin tehopäivä" (27.8.) -koulutukseen, saat ne yhteishintaan 490 € (+alv), normaalihinta 640 € (+alv). Tarjoamme edun ainoastaan jäsenyrityksillemme. Edun saat, kun valitset ilmoittautumislomakkeelta "osallistun myös Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot -koulutukseen 1.10." Ilmoittauduthan molempiin koulutuksiin erikseen!
Laskutamme yhteishinnan kokonaisuudessaan lokakuun koulutuksen jälkeen.

Jäsenhinta 360 euroa (+ alv), normaalihinta 720 euroa (+ alv). Hinta sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä luentomateriaalin. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta alla olevalla lomakkeella tai puh. 03-230 0555.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!