Kauppakamariaamiainen: Hyvin hoidettu HR on yrityksesi ydintoiminto: onko sinun yrityksesi HR-asiat hoidettu ammattimaisesti?

Aika: Pe 6.10. klo 8.30 – 11.00

Paikka: Neula Sky Café, Laiturikatu 1, 33230 Tampere Katso kartalla! 

HR liittyy lähes kaikkeen, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Henkilöstöjohtamisella on suuri vaikutus ihmisten hyvinvointiin ja työskentelyyn. Mallikkaasti hoidettu HR on myös osa hyvää työnantajamielikuvaa ja taklaa osaltaan osaajapulaa.

Laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen kannattaa siis panostaa. Aina ei ole järkeä palkata omaa HR-henkilöä.

Accountorin HR Flow -palvelu PK-yrityksille tuo valmiit digitaaliset HR-prosessit käyttöösi. Asiakkaamme kehuvat, kuinka esimerkiksi poissaoloilmoitukset hoituvat helposti ja asioiden hoitaminen sähköpostitse tai Exceleillä on jäänyt palvelumme myötä historiaan. HR Flowlla on mahdollisuus tehdä myös työntekijöiden tuntikirjaukset ja käytettävissäsi on tietopankki, joka tehostaa arkeasi valmiiden HR-mallipohjien myötä. Palvelun käynnistys on nopea ja sujuu avaimet käteen -periaatteella.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää, nauttimaan herkullista aamiaista sekä juttelemaan accountorilaisten kanssa. Asiantuntijamme juttelevat aamiaistilaisuudessa mielellään lisää myös siitä, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään talous- ja palkkapalveluidemme avulla.

-

#kkaamut täyttyvät hurjaa vauhtia ennakkoon

Ilmoittauduthan ajoissa taataksesi paikan aamiaistilaisuuksissa!​​​​​​​

Tilaisuus on maksuton - ilmoittautumiset kerätään tarjoiluja varten.​​​​​​​ Ilmoittautuminen on sitova. Haluamme olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, joten mikäli et pääse osallistumaan, ilmoitathan meille ajoissa, koska varaamme tapahtumiin tarjoiluja osallistujille. Näin vältämme ruokahävikkiä. Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä osoitteeseen info@tampereenkauppakamari.fi.

Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Accountor

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Tarjoamme monipuolisia talous-, palkka- ja HR-palveluja kuudessa eri maassa. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi menestyksesi tukena. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä palvelemaan sinua paremmin. Pyrimme olemaan aina askeleen edellä ja koulutamme myös jatkuvasti työntekijöitämme. Tutustu palveluihimme tarkemmin www.accountor.fi


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!