Miten johdat itsesi onnistumiseen?

Ajankohta: Torstai 15.11.2018, klo 13:00 - 16:00
Paikka: Technopolis Yliopistonrinne
Osoite: Kalevantie 2, 33100 Tampere

Huippusuoritus löytyy sopivasta määrästä stressiä

Miten löydän sopivan tasapainon kuormituksen ja palautumisen välillä? Miten vältän uupumuksen? Miten opin tunnistamaan omat yksilölliset stressin ja palautumisen lähteeni? Voinko ihan oikeasti suoriutua loistavasti ja nauttia elämästä?

Stressi on ihana asia, kun sitä on sopivasti ja sen määrää voi itse säädellä. Huippusuoritus, oli se sitten työssä, urheilussa tai vaikka perhe-elämässä, löytyy kuormituksen ja palautumisen tasapainosta. Stressi on kuitenkin hankala tunnista ja toisinaan myös myöntää itselle. Kroonistuessaan stressi on uhka työn tuottavuudelle sekä terveydelle ja ihmissuhteille. Myös positiivinen stressi voi pitkittyessään altistaa työuupumukselle – innostuksesta täytyy palautua!

Koulutuksesta saat konkreettisia työkaluja oman hyvinvointisi johtamiseen ja jaksamisen kohentamiseen. Ensimmäiset 10 ilmoittautunutta saavat halutessaan käyttöönsä Moodmetric-älysormuksen koulutuksen ajaksi.
 
 
Koulutuksen ohjelma:

klo 12.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
klo 13.00 Koulutuksen avaus

 
Stressi ja palautuminen

  • Mitä stressi oikeastaan on? Miten kroonistunut stressi meihin vaikuttaa?
  • Työn määrä ei ole sama kuin työn kuormittavuus & muut murskattavat myytit stressistä
  • Miten stressiä voi mitata - suomalainen Moodmetric-älysormus stressinhallinnan tukena


Suorittajasta onnistujaksi - näin onnistut vähemmällä stressillä!

  • Mikä minulle aiheuttaa eniten stressiä? Miten löydän suurimmat stressin lähteeni?
  • Mitä stressille kannattaa ja voi tehdä?
  • Kolme tehokasta työkalua avuksesi päivittäiseen jaksamiseen

 
klo 16.00 Koulutus päättyy
 
Tarjoilut: kahvit alkaen klo 12.30
 
Asiantuntijoina stressivalmentaja, KTM, HuK Miia Huitti ja stressinhallinnan asiantuntija, HM Henna Salonius. Miian ja Hennan edellinen koulutus aiheesta sai loistavaa palautetta! Lue lisää kouluttajien esittelyiden alta.

Jäsenhinta 230 euroa (+ alv), normaalihinta 460 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.
 
Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tiedustella vapaita paikkoja Tampereen kauppakamarin toimistolta p. 03 230 0555.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!